Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csak nekem nem megy az online...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nem megy az online ismerkedés?

Figyelt kérdés
Társkeresőkön nem találok magamhoz való lányt. Élőben meg sajnos nincs olyan ismeretségi köröm, ahol hasonló érdeklődésű nők lennének. Az sem könnyíti meg a helyzetem, hogy pesti vagyok.

2017. szept. 12. 05:35
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Sok a link ember nőben és pasiban is,azért nem találsz a neten!
2017. szept. 12. 07:31
 2/15 anonim válasza:
100%

Ezzel sajnos nem vagy egyedül. Nekem családom nem is tudja, hogy más a szexuális orientáltságom (igazából biszex vagyok, nem leszbi), néhány közelebbi barátomnak említettem. Ebből kifolyólag élőben nem merek ismerkedni, csak neten, de:

1. Pasi ír rám itt gyk-n

2. Néhány mondat után lekopik az illető

3. Túl fiatal vagyok és nem akarnak velem beszélni vagy bármi egyéb

2017. szept. 12. 09:53
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy vele egyedül. Elég nehéz az ismerkedés, főleg a sok téves jelzés miatt.

20 LL

2017. szept. 12. 10:30
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se könnyű... Sok a pasi, és az olyanok, akik pár üzenetváltás után lelépnek. De azért még reménykedem, hogy van pár normális is, akivel lehet beszélgetni és nem is kamu profil mögül írogatnak.

21/L/L

2017. szept. 12. 17:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nehezen megy. Az eddigj probalkozasok dem sultek el jol :/
2017. szept. 12. 19:32
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem könnyű, sajnos a kölcsönös szimpátia még csak barátsággá sem alakul, nemhogy párkapcsolattá. Valami mindig akad, vagy nem lány az illető, vagy érdektelen, nem tudunk beszélgetni, random eltűnik egy szó nélkül.

22/l/l

2017. szept. 12. 19:41
 7/15 anonim válasza:
Nálam is ugyanez van.Az ismerkedés mindenhogy nehéz,online meg főleg a kamusok miatt. 20/l/l
2017. szept. 12. 19:50
 8/15 anonim válasza:
nekem se sajnos
2017. szept. 12. 20:44
 9/15 anonim ***** válasza:
45%
Én is szívesen ismerkednék, akár idősebb korosztállyal is, lehet bármilyen nemi orientációjú :)
2017. szept. 12. 21:12
 10/15 anonim ***** válasza:

Orulok, hogy nem vagyok egyedul ezzel😩 Nekem sem a neten, sem eloben nem megy tul fényesen:(((

18/l

2017. szept. 13. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!