Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem lehetunk egyszeruen csak emberek?
Utalom ezt a hulye leszbi kategorizalast
"En stone butch vagyok"
"Vannak itt femme lanyok?"
Es mi a franc az a pillow queen??
Mi az mar hogy hatradol azt csak fekszik es hagyja hogy mas "dolgozzon"
Ez a leszbograf nevu oldal valahogy minden leszbinek a bibliaja lett vagy nem tudom
En speciel nem akarok se butch se femme lenni csak egy egyszeru lany ilyet mar nem lehet?
Miert kell kategorizalni magunkat mont valami hulye gyujtheto master crock kartyak lennenk vagy nem is tudom
Mas is van vele igy vagy mar mindenki beskatulyazta magat?
23/ll
Mondjuk a stone butch meg a pillow queen-t azért berakni egy leszbikus kategorizálásba kicsit furcsa nekem
A stone butch kezdjük ott hogy már inkább a transzszexuális kategóriába sorolható hisz "nem szereti ha nőként bánnak vele" Ez legalábbis szerintem már nem leszbikus.Egy leszbikusnak (elvileg) semmi problémája nem kéne hogy legyen azzal hogy ő lány.Szvsz
A másik a pillow queen meg ezek szerint nem vonzódik igaán a nőkhöz ha nincs benne az hogy hozzá akar nyúlni a másik lányhoz.Bár ki tudja mi jár mások fejében,én attól vagyok leszbikus hogy KÍVÁNOM a másik lányt.Ölelni,csókolni,kielégteni.Nem csak ott feküdni
De persze ez csak mind az én véleményem.El nem tudnék képzelni olyan szexuális aktust ami ilyen durván korlátok közé van szorítva :/
Van akinek biztonságot nyújt, ha kategorizálhat. Pl nekem is, noha magamra nem alkalmazom (és zavar is, hogy nem tudom PONTOSAN, hiva tartozom) Van akit meg zavar és már-már béklyónak tartja.
Pillow queen meg szerintem a heteroknál is van, amikor a csaj nem csinál semmit, csak fekszik és várja, hogy kielégítsék.
Kérdező, a stone butch, attól, mert szerinted inkább transzi (és sokan biztos azok amúgy), attól még nő, mert nincs farka, van méhe, petefészkei, menstruál, némi melle is van.
Ennyi erővel az a nő, aki pasis kinézetű nőkkel kezd, az meg farokfóbiás heteró? Ugyan már... Ízlések és pofonok. Ne magadból indulj ki inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!