Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyire érzékeny a testetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érzékeny a testetek?

Figyelt kérdés

Biszexuálisnak tartom magam, bár még sosem voltam nővel, de gyakran fantáziálok arról, hogy milyen lehet. Nagyon más minőségűnek képzelek el egy ilyen együttlétet, és érdekel, hogy a többi nő hogy működik, ki hogy éli meg a szexualitást. Elmondom, hogy miért kérdezem.

A testem nagyon érzékenyen reagál arra, ha hozzá érnek. Gyakorlatilag mindenhol. Viszont nem csak a testem, hanem a lelkem is. Ha orgazmusom van, általában a végén kicsordul a könnyem is. Nem tudom, hogy ez mennyire normális, de idáig minden (3 komoly kapcsolatom volt) férfi megkérdezte, hogy mi a baj, és amikor próbáltam elmagyarázni, hogy semmi baj nincs, nem igazán értették.

Nem sírok, de a lelkem így reagál.

Van köztetek olyan, aki hasonlóan működik? Nyugtassatok meg :)

2017. aug. 19. 16:05
 1/9 A kérdező kommentje:
32 éves nő, ez lemaradt.
2017. aug. 19. 16:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Én biszexuális nő vagyok. Mindig is férfiakkal voltam párkapcsolatban, jelenleg házasságban élek már több éve, nővel el sem tudnám képzelni, lelkiekben nem köt hozzájuk semmi, csak szexuális téren. Volt szexuális kapcsolatom nővel is férfival is.

Imádom és abszolút élvezem a szexet, a nőkkel egyaránt, de abszolút nem vagyok olyan, mint te. Számomra a szex, az szex. A vágyról, a kölcsönös kielégülésről szól, tehát soha nem csordult még ki tőle a könnyem, bármennyire is jó volt.

Szerintem te ilyen típus vagy, amolyan "túl érzékeny" típus. De nyilván ez nem baj, te ilyen vagy és kész.:)

30N

2017. aug. 19. 16:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Ugyanígy vagyok én is, a nőkhöz szexuálisan vonzódok, de csak férfi mellett tudom elképzelni az életem.
2017. aug. 19. 16:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Én még szűz vagyok akàrmennyire is ciki így 19 éves fejjel, de simán el tudom képzelni h én is elsírnám magam… Ez egy ritka és abszolút vonzó tulajdonság szerintem hogy ennyire érzékeny lélek vagy… Nagyon aranyos reakció, valószínűleg ha az én párom is hasonlót csinálna majd egyszer vele sírnék az örömtől:D
2017. aug. 19. 21:20
 5/9 anonim ***** válasza:
En 20 eves vagyok leszbikus en is nagyon erzekeny vagyok szerintem ez tok normalis dolog velem is van ilyen :)
2017. aug. 20. 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:
54%

Nem vagyok se leszbi se nő. De a barátnő full ugyan ez,mármint kicsordul a könnye ha megvan az orgazmus.

Ő is mondta,hogy oké volt minden jó de azért fura volt az első 10-20 alakalommal,mert ugyan öröm könny vagy mi,de én sosem érztem.

Nekem a könny a fajdalommal jár együtt.

Na de szóval ha más is van így akkor normális.

2017. aug. 21. 01:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Ennyire nem vagyok érzékeny, persze bárhol jól esik ha a szerelmem hozzám ér, pl.egy társaságban nem izgulok fel ha megsimogtják pl.a karom vagy a hátam. Intim környezetben is nyílván az intim részeimre vagyok a legérzékenyebb (mell,nemiszerv,ajak), de amúgy könnyen felizgulok. Orgazmuskor még aoha nem csordult ki a könnyem, pedig nagyon élvezem. Lehet, hogy egy idő után zavarna az ilyesmi a másik félnél.

L/N

2017. aug. 21. 16:27
 8/9 anonim ***** válasza:
valakinek van kedve ismerkedni ? LL
2017. aug. 26. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én párom pont ilyen. Bár ritkán fordul elő, de mikor a kezem lent van, és közben szorítom magamhoz, csókolgatom, akkor van olyan orgazmusa, hogy egyszerűen felsóhajt és elsírja magát. Szerintem babusgatni való dolog, de elég törékeny jellemekre vall. Fogalmam sincs minhozza ki ezt az emberekből, de nem egy gyakori tulajdonság.
2017. aug. 30. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!