Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan közöljem vele, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem vele, hogy szeretném, hogy megdugjon?

Figyelt kérdés

( nem fake kérdés előre leírom )

Már együtt vagyunk a barátnőmmel március óta, mindig ő volt a kezdeményezőbb, "fiúsabb" típus, de nem butch!

Régóta motoszkál a fantaziamban, hogy csináljuk felcsatolhatóval, néha az ujjait kevéslem behatoláskor és amúgy is izgat a gondolat, hogy ő dominál.

Félek kicsit kiakadna, ha ezt elmondanám, eléggé undorodik a férfiaktól is.

2017. aug. 13. 11:04
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Ja és perverz fiúk ne írjanak privátban, mert úgysem válaszolok

Kicsit félreértelmezhető lett a kiírás

2017. aug. 13. 11:09
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Ha van vibrátorotok vagy műpéniszetek akkor kezdésnek vonjátok be azt is a szexbe, majd ha ezzel nincs neki gondja akkor jöhet a felcsatolható.

De ha ennyire undorodik a férfiaktól akkor ezen akár ki is akadhat...

2017. aug. 13. 11:11
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ha már úgy is intim viszonyban vagytok, nem szégyen beszélni arról, kinek mi jó. Sőt a beszélgetés "kényes" témákról serkentőleg is hathat.
2017. aug. 13. 11:18
 4/11 Erika.Csavaros ***** válasza:
0%
Kicsit fura amit kérdezel,mert írod hogy március óta meg van a "barátnőd". Jó magam biszex csaj vagyok,és elgondolkodtam rajta ha nálatok nem volt eddig kb 5 hónap alatt vibrátorozás és egyéb hasonló játékok akkor kicsit "eléggé fura" a ti "kapcsolatotok". De ha gondolod folytassuk privátban,mert sem én sem te szerintem nem vagyunk rászorulva a "kangörcsös" pasik hülyeségére.
2017. aug. 13. 11:25
 5/11 anonim ***** válasza:
1%

inkább keress egy pasit, ő sosem fogja megadni neked, amire igazán szükséged van. a férfi társa a nő, a nőé a férfi. és mielőtt lehurrognátok, hogy ezzel együtt születik valaki, nem lehet irányítani, stb...badarság! fejben dől el, ismerek egy csajt a városomban, aki világ életében "leszbi" volt, mindenki meglepődött, amikor mégis pasija lett, és még mindig együtt vannak. meg sok "meleggel" ha beszélsz, ők is azt mondják a való életben, hogy nincs olyan, hogy valaki CSAK a saját neméhez vonzódik. a net becsapós...

19/L

2017. aug. 13. 11:28
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem fogok pasival lenni mert nem vonzanak, sem a pénisz nem vonz, sőt taszít.

Volt már barátom, ráadásul 2 évig, 2 év gyötrelem!

Nem használtunk vibrátort sem semmi egyebet.

Nem is éreztem szükségét. Ez baj?

És nem is a fas*zra "vágyom", csak, hogy a barátnőm csinálja.

2017. aug. 13. 11:34
 7/11 anonim ***** válasza:
4%
Küld a számát és felhívom, megmondom én neki hogy baxa már meg a barátnőjét egy straponnal.
2017. aug. 13. 11:39
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
Hát, elsőre semmiképpen se azt kérd tőle szerintem, hogy kössön magára egy műfaszt! Egyszerűen csak lepd meg egy vibrátorral mondjuk, és kérd azt, hogy az ujjai mellett azzal is izgasson időnként! ;)
2017. aug. 13. 13:06
 9/11 anonim ***** válasza:
23%
Le lettem pontozva, oké. Ezen meg sem lepődök, ha olyan leszbikusokról beszélünk, akik hetero kapcsolataiktól és a másik nemtől megundorodva "lettek azok". Emberek, a felcsatolhatós egy szexuális segédeszköz, a férfi pedig férfi... Dehát le vagyunk maradva egy ösztönlény szintjén kb.
2017. aug. 13. 17:10
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

A pénisz taszít kérdező? A felcsatolhatóson mi van szerinted csak épp gumiból?

Látszik milyen kis butus lánykák lehettek a "barátnőddel" együtt.

2017. aug. 18. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!