Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szeretném kipróbálni a sexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kipróbálni a sexet egy csajjal, hogyan közöljem a barátommal?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul fog rá reagálni? Fiúk ti mit szólnátok hozzá?

2017. ápr. 9. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Engem mint biszexuálist nem zavarna, ha ott lehetnék akkor pláne nem. Akár csak nézni. 31/Bi/F
2017. ápr. 9. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Engem se zavarna,sőtt előtte jól benyálaznám a farkad,hogy jobban csússzon... :)

F/44

2017. ápr. 9. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, te lány vagy, ugye? A kérdés alapján nekem úgy jött le, de az előző válaszoló mintha nem így értelmezte volna...

Szóval ha a barátnőm ki akarná próbálni a szexet lánnyal, én egyáltalán nem ellenezném a dolgot. Szívesen végignézném, vagy akár be is szállnék :)

2017. ápr. 9. 23:01
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Hány éves vagy? És barátod?
2017. ápr. 10. 06:48
 5/10 BiTOPro97 ***** válasza:
81%

Én fiú vagyok, bár biszex engem az sem zavarna ha ők lennének együtt. Az zavarna, ha más pasival kavarna egy barátnő.

Amúgy ha nem akarod bevonni, ne mond el, mert mindenképpen ott akar lenni! - ezt láthatód az eddigi válaszokból is, de mivel csak biszex lány - jó és passzív fiú - szeretőim vannak jó ideje tudom már jól ezt.

Ha édes hármasra találsz lányt, akkor meg simán, a legtöbb fiú még ha a másik lánnyal nem is feüdhet le, elég nyítot ezen a téren. Jó, ha nem mondjuk szélső jobbos, de akkor meg főleg ne mond el!

Aki már a felvetésre is rosszul reagál az egyáltalán nem szeret, vagy nagyon más nézeteket vall. Ami utóbbi vagy inkább előbb amúgy is sok baj forrása lesz.

2017. ápr. 10. 07:41
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Az édes hármast érdemes lenne kipróbálnotok, de csak akkor, ha téged nem zavarna, hogy a barátod a másik lánnyal is szexel.
2017. ápr. 10. 11:06
 7/10 anonim ***** válasza:
4%

Velem az nap lenne utoljara!

Nincs szuksegem meleg nore.

F

2017. ápr. 10. 11:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok és 18 éves a barátom 19. Tegnap megkérdeztem először nagyon ellenezte aztán azt mondta szeretné végig nézni azt is mondta hogy akár be is szállna. De eléggé félek, hogy a másik lány jobb lesz nálam vagy jobban csinál valamit és utána szakít velem, szóval nem tudom mi lesz.
2017. ápr. 10. 15:57
 9/10 BiTOPro97 ***** válasza:
80%
Akkor te döntsd el, hogy passzív részt vevője lesz-e a barátod, vagy kettesben probálod ki a lánnyal!
2017. ápr. 10. 17:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk volt már benne részünk és nagyon jó, szerintem nem reagálna rá negativan , sőtt:)

Lány

2017. ápr. 11. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!