Még szüz vagyok, és most fogjuk a barátommal kiprobálni az orál szexet. Hogyan tisztálkodjak elötte?
szeretném ha nem lenne semmi gond ott lent...pl.hogy büdös vagy szörös.mert már igy is elégé szégyenlem a puncimat elötte mert hosszuak a kisajkak és nekem nem teccik.
szoval kéne pár ötlet hogy tudnék segiteni a dolgon
elöre is köszönöm szépen
Hogy szőrös, az nem baj, az a természetes. (Párodé is szőrös.) Ha szeretnél rajta igazítani, azt lehet pl. hogy oldalt ne lógjon ki a szőr a bugyiból - de azt sem muszáj. Később kialakul, hogy Neked hogy tetszik jobban.
Nem büdös az, csak ha pl. beteg vagy, avgy régen fürödtél - a nemi szervednek van egy természetes illata, de ezt a férfiak szeretik!
Előkészülni különösebben nem kell, ha aznap már fürödtél. Wc használat után nem árt alulról megmosakodni.
De ha biztosra akarsz menni, mielőtt belevágtok komolyan a dolgokba, beugrasz a fürdőszobába, és megmosod a nemiszervedet, vagy akár alulról gyorsan lezuhanyozod. (CSak vigyázz, öblítsd le róla a tusfürdőt, mert nem jó íze van!) De a barátod is tegyen akkor hasonló előkészületeket. Legtöbb fiúnak azért ez természetes, hogy ha akcióra készül, pl. pisilés után vagy amúgy is mindenképp megmossa.
Ha megpróbálod egy picit megtrimmelni a szőrzetet, az nem baj, bár az se lenne gond ha tudnád hogy a párod a szőröset szereti, vagy a kopaszt.
A fürdést előtte mindenképp javaslom vagy antibakteriális tusfürdővel, vagy szappannal!
Nem szeretek nyalás után köpdösni, szóval én a kopaszt részesítem előnybe, meg ne is legen borostás, mert az sérti a nyelvemet, szóval frissen borotvált, epillált ^^
Tisztának meg természetesen tiszta, ne legyen 3 napos döglött halszag :D
Szerintem mindenféleképpen kérdezd meg a barátodat hogy a szőrös vagy a kopasz.
Az én barátom nekem már kijelentette hogyha le merem borotválni nem hajlandó együttlenni velem.Szoval van aki természetesen van aki borotválva szereti.
Amugy meg előtte mindenféleképpen mosakodj.
Én szeretkezés előtt (amihez nálunk mindig hozzátartozik az orál is) mindig meg szoktam fürdeni(sima tusfürdő,intim mosakodó,vagy szappan). Ez nem előírás és a párom sem várja el ,de én valahogy jobban érzem magam úgy...A lényeg, hogy aznap mindenképpen mosakodj meg! Nyugi, nem leszel büdi, a fiúkat felizgatja a lány puncijának illata :)
Szőrtelenítés terén pedig szintén a saját tapasztalatomat írnám le: Első szeretkezés előtt (ami valójában csak orál volt) én sem nagyon tudtam eldönteni,hogy akkor most kopasz legyek-e vagy maradjak szőrös.Így a köztes megoldást választottam, a nagyját leborotváltam,de a szemérem ajkaimon hagytam egy kis (rövidre vágott) szőrt. Aztán a dolog után megkérdeztem a párom,hogy neki hogyan tetszenék a legjobban.Ő a kopaszra szavazott, így a későbbiekben mindig leborotváltam teljesen és mostmár ez számomra is teljesen természetes.
A szőrről kérdezd meg a párodat,hogy ő hogy szeretné,utána alakítsd kedved szerint.
Ezek után tudom ajánlani a LACTACID FEMINA nevezetű intim higéniai mosakodó gélt,ami nem tartalmaz szappant és esetleg irritáló vagy allergiát okozó összetevőket, jól tisztít,és finom illatú lesz tőle a puncid..:)Mellesleg,ebből a termékből van intim törlőkendő is,ami nagyon sokat segít,ha pont nem tudtál valamilyen okból megmosakodni....
Remélem segítettem,sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!