Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Összejönni egy nagyon jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönni egy nagyon jó barátnőm lányával? Vélemények?

Figyelt kérdés
A nőkhöz vonzódtam mindig is, eddig összesen 2 kapcsolatom volt, mindkettő tartalmas. 32 éves vagyok. Van egy nagyon jó barátnőm, kollégák vagyunk. Ő férjes nő, tudja hogy leszbikus vagyok, de így is barátkozik velem. Ő 39 éves és van egy 19 éves lánya. A lányával sokat beszélgetek olyan 15-16 éves kora óta. Segítettem neki a nehéz időkben, tanácsokat adtam neki. A szívemhez nőt, kicsit bele is szerettem. Legutóbb csókot kezdeményezett. Megtudtam hogy ő is vonzódik hozzám. Össze merjek vele jönni? Nagyon aranyos,okos, és szép lány, de nagy a korkülönbség. Az anyja a barátnőm. A lány ráadásul szűz is. Nem tudom merjem-e "megrontani".
2017. aug. 11. 14:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#9 úgy érted mit szólnék, ha látom, hogy a lányom szerelmes valakibe, akit én is nagyszerű valakinek tartok és ő is viszont szereti a lányomat, akit szintén szeretek. mondanám azt nekik, hogy ne szeressétek egymást? szerintem itt látszik, hogy minden ezen múlik. ha tényleg szerelem féle, akkor úgy sem lehet tiltakozni. de az tény, hogy iszonyú veszélyes dolog. simán tönkre mehet benne a barátság, ha később csúnya szakítás van mondjuk, ahol valaki sérül.
2017. aug. 11. 22:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha anyukám barátnője lennél biztos h kétlábbal rúgna ki a lakásból... Szerintem nem érdemes megpróbálnotok a dolgot, nagyon necces történet, szinte biztos h vmelyikőtök részéről haraggal végződne. Mint màr előttem is leírták szerintem te se örülnél ha a barátnőd elcsábítaná a lányodat.
2017. aug. 11. 23:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Csak akkor érdemes belemenned, ha TÉNYLEG szerelem van mindkettőtök részéről. Viszont azt figyelembe kell venned, hogy ez a lány még nagyon fiatal, ráadásul nincs tapasztalata egyik nemmel kapcsolatban sem, így a szexuális orientációja sem meghatározható még egyértelműen. Lehet később is a lányok fogják érdekelni, de az is lehet, hogy most csak a kíváncsiság hajtja amit nem is csodálok, ha nem volt még dolga senkivel... és lehet később mégis a férfiak fogják érdekelni. Ez 50-50 százalék. Az, hogy a barátnőddel (kolléganőddel) megmarad e a kapcsolatod, nyilván attól is függ mi lesz a dolog végkimenetele és hogyan áll majd ehhez az egészhez.
2017. aug. 12. 17:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem is pont most van ilyen. :D A házunkba költözött egy pár.Jóba lettem velük. Leszbikus vagyok, persze ezt nem a legelső beszélgetésnél mondtam meg. Mondták hogy a lányuk is az, vagyis elmondta nekik. Akkor ő 16 éves volt. Eltelt 1 év a lány a nagymamánál lakik mert oda jár iskolába, abba a városba. Majd találkoztam vele. Aztán egyszer elvittem ügyintézni a belvárosba majd neten beszélgetést kezdeményezett. Majd most pár hónapja közölte hogy szerelmes belém.

Én 24 vagyok ő 18, viszont nagyon jó barátaim lettek a szülei. Imádni való a lány, oos meg minden, de én még nem érzek így talán azért sem mert ott vannak a szülei. Borzalamas mikor vagy olyat szeretsz aki "tiltott gyümölcs" vagy olyan szeret akinek te vagy az.

Nem tudtam segíteni, de akartam hogy tudd együttérzek.

2017. aug. 12. 18:55
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 én férfi vagyok és idősebb, mint te. és az igazi intenzív szerelmek általában nem egyszerű helyzetekben születnek úgy látom. én azt mondom bele kell menni és majd utólag takarítani a romokat. ezek ritka helyzetek. nem biztos, hogy lesz belőlük következő.
2017. aug. 12. 19:13
 16/16 anonim ***** válasza:
még előző vagyok. és időt sem érdemes húzni, mert van egy ilyen kifejezés, hogy a kellő pillanat. hiába van nem megfelelő helyzetben az ember úgy kell elkezdeni. sose lesz megfelelőbb. legyetek bátrak lányok. ezt azért mondom, mert nehéz lehet nőként bátornak lenni ilyesmiben, mert ezt általában nevelésileg a férfinek kell megtennie.
2017. aug. 12. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!