Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kapcsolatban van. Meddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban van. Meddig várjak rá?

Figyelt kérdés

tudom, hogy odavan értem, de szereti a barátnőjét, együtt vannak már 3 éve.

mondjak le róla vagy még várjak?

megvisel nap mint nap, hiába próbálok másokkal ismerkedni, még akkor is rá gondolok.

elmúlt már 4 év, nem találtam hozzám illő párt

2017. aug. 10. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem éri meg várni rá. Ha nem szakít miattad a partnerével, akkor meg sem érdemel.
2017. aug. 10. 23:06
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Fordított helyzetben te hogy éreznél? A szerelmednek bejön egy másik csaj, aki meg epekedik érte?

Hagyd békén. Olyan nincs, hogy igazán szerelmes a párjába meg érted is odáig van. Egyikőtöknek akkor hazudik. neked meg téynleg oylan csaj kell, aki egy tartós kapcsolatban kifelé kacsintgat? Klassz...

2017. aug. 10. 23:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem is tudom, talán jelezz neki, hogy kapható lennél valamire?
2017. aug. 10. 23:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha rám hallgatsz, tovább lépsz!

- Még azt az áldozatot sem hozza meg érted, hogy függetlenítse magát, - nem érdekli, hogy a 3517. helyen állsz egy virtuális sorban. Meddig akarsz várni a bizonytalanra, 3700-ig? Felejtsd el!

2017. aug. 11. 03:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Elméletileg van rá esély, hogy valaki kilép a kapcsolatából egy másik miatt, nála is meg volt az esélye, de ha 4 éve vársz rá és nem lépett, akkor esélytelen.Ha tényleg oda lenne érted már rég veled lenne. Engem pl. 3 alatt hagyott el az egyik volt barátnőm egy másik nőért, pedig 7 évig tökéletes volt a kapcsolatunk. Egyértelmű, hogy ez a nő nem téged választott.
2017. aug. 11. 08:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Összejönnél olyannal, aki miattad szakít a párjával? Veled is meg fogja tenni. Egyébként is, megbíznál abban, aki a barátnője mellett más lánnyal is kavar? Vicc.
2017. aug. 11. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!