Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csak engem izgat egy nálam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem izgat egy nálam idősebb nővel a szex?

Figyelt kérdés
Voltam már egy pár lánnyal életem során, de a korombeliekkel nem volt valami jó a szex. 21 vagyok, viszont eléggé vonzanak a 28-35 körüli nők. Egyszer dumáltam egy 38 éves nővel, de azt mondta neki ez eléggé kellemetlen, mivel sokkal idősebb nálam, így annyiban is maradt.. :D

2017. aug. 4. 18:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Pasik* hülye autocorrect :D
2017. aug. 4. 20:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem is.. annyi gyönyörű 35-42 körüli nő van a környezetemben, hogy szavakat sem találok néha. :D Sok 40 körüli nővel beszélgettem, de eddig még nem jött össze..vagy párkapcsolatban volt, én meg belekontárkodni más kapcsolatába nem fogok, bármennyire is vonzó vagy valami más geb.sz. De most ismerkedem egy 38 éves nővel, iszonyat szexi és mivel pont ahogy előttem írták, kiforrott személyiség, igazi NŐ, bevallom nem egyszerű egyébként az ismerkedés. :D Mármint a korombeliekkel szerintem sokkal simábban, egyszerűbben megy, de egy tapasztalt, csupa nagy betűs nőt igen le kell nyűgözni, hogy felkeltsd a figyelmét, de gondolom ez csak azért van, mert én is piszok fiatal vagyok ahhoz a korosztályhoz. :D

23LL

2017. aug. 4. 20:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem is nagyon izgat, sőt egy 32 éves nőbe vagyok rettenetesen beleesve. Úgy 40-ig még elmennék, de azért anyám korosztálya már ne legyen.. 20L
2017. aug. 4. 21:02
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

En jo csajnak tartom magam 40 evesen.

Nem csodalkozom, ha tetszem masoknak:-)))

2017. aug. 5. 00:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nemcsak a szex, de a kapcsolat is harmónikusabb,kiegyensúlyozattabb és stabilabb egy 35-40 körüli nővel. Magabiztosabbak,érettek, kiforrott a személyiségük, jobban tudják kezelni a súrlódásokat,többet tesznek egy kapcsolatban, nemcsak a listát nyújtják be az elvárásokkal. És nekem is iszonyat vonzóak szexuálisan is,gyönyörűek és tudják, hogy használják a nőiességüket. Imádnivalóak:-)

25/L

2017. aug. 5. 22:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Én 30 vagyok,ha gondolod írj ;)
2017. okt. 8. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!