Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Máshol könnyebb lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Máshol könnyebb lehet?

Figyelt kérdés

Az ország egyik legtávolabbi pontjáról költözök a másik legtávolabbiba szeptembertől. Persze az egyetem miatt lényegében, de talán az életem is megváltozhat. Vajon könnyebb lesz ott felvállalni magam? Vagy ugyan úgy rettegni fogok? Mi van ha nem fogok soha se nyitni és nem találok társat? Ezek annyira ijesztő dolgok a számomra, meg szerintem mindenki számára..

19/L

2017. júl. 30. 05:44
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Ma már egészen elfogadott, és toleránsan, nyitottan kezelik a dolgot. Fogattasd el magad. :)

24/F

2017. júl. 30. 05:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól függ, hogy eddig miért nem vállaltad fel. Ha a családod reakciójától féltél, akkor most, hogy távolabb kerülsz tőlük, egészen biztosan könnyebb lesz felvállalni, mert lényegében nem fogsz minden lépésedről beszámolni nekik, nem élsz velük együtt. Ha a külvilág véleményétől félsz (amitől egyáltalán nem kellene, mert a te életed), akkor viszont szerintem nem lesz nagy változás, mert az egyik városban is ugyanolyan emberek élnek mint a másikban, többségük elfogadó, de van homofób is. Szerintem legkevésbé se érdekeljen idegen emberek véleménye, az ismerőseid meg a barátaid pedig ha rossz szemmel néznének rád e miatt, vagy máshogy kezdenek viselkedni, akkor tulajdonképpen nem is voltak igaz barátok. Erről nem tehetsz, akkor miért ne lehetnél bárhol önmagad?
2017. júl. 30. 13:40
 3/6 anonim ***** válasza:

En is most megyek egyetemre, es igaz, nem tul messze, de eddig en fokent a csalad miatt nem vállaltam fel, igy mar most erzem, hogy sokkal sokkal egyszerubb lesz szeptembertol:D uj hely, uj emberek, uj esélyek, gondolj erre, nem fognak ismerni, teljesen onmagad lehetsz

18/l

2017. júl. 30. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

Nem értem mi a gond? Magaddal nem tudsz azonosulni? Ez teljesen független attól, hol élsz! Úgy írsz, mint aki egy rettenetes titok, vagy bűn bevallása előtt áll. Vagy mint egy homoszexuális, aki fel akarja fedni magát...Mit értesz "nyitás" alatt??? Félsz az emberektől? Miért? Bántottak? Ha önmagad nem tudod elfogadni, bizony nehéz lesz még egy másikat is.:(

Szerintem először önmagad kell "rendbe tenni", ill megerősíteni. Persze nem vagyok pszichológus, de annak valami oka van, ha nem tudsz egyszerűen csak élni: nevetgélni, bulizni, tanulni, sportolni ....egyáltalán, "csak úgy lenni" a kortársaiddal. Nem leblokkolni, feszültnek lenni, mint egy zh előtt...És ezt kellene megvizsgálni sztem, h miért van. Remélem tudtam segíteni. Sok sikert!:)

2017. aug. 1. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:

"Vagy mint egy homoszexuális, aki fel akarja fedni magát."

Utolsó válaszoló, ha elolvastad volna a kategóriát, tudnád, hogy pont erről van a szó.

2017. aug. 1. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Igazad van , bocsánat!:)
2017. aug. 4. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!