Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen el*eszett?
Már több mint két éve tudom, hogy a nők érdekelnek. Volt már kalandom lánnyal, kapcsolatom is. De egyik sem sült el jól.. kalandnak indult lányba beleszerettem, a barátnőmbe nem sikerült ezért szakítottam vele. A nő aki most tetszik kiderült, hogy mást szeret.
El megy a kedvem mindentől a folyamatos kudarcok miatt.
19L
Ez eddig 3.
Ennyi bármely fiatal próbsálkozásába benne van. Sőt több is.
Nincs ebben semmi elcseszettség. MÉG nem találtatok egymásra az egymásnak igazival.
Biszexuális vagyok és én sem voltam még nővel! Sokkal nehezebb a lányokkal ismerkedni. Talán egyszer eljön a mi időnk is. Nyugi..vár rád valahol az igazi! :)
21/L
Előfordul az életben néhány rossz tapasztalat.
Érdemes nem feladni és túlzottan elkeseredni, mert egyszercsak megtalálod azt, aki tényleg szükséges az életedbe. Nem feltétlenül érdemes olyan kapcsolatba belekzdeni, aminek semmi értelme, ha valakit nem szeretsz, vagy nincs nagy tűz, akkor értelmetlen, nem fogod szeretni. Keress jó embereket. Tágítsd az ismertégi körödet, és ne add fel.
Tudod, hogy a nők érdekelnek?
Honnan? Mi a viszonyítási pontod az "érdekelnek" kifejezés értelmezésében? Mi a viszonyítási pontod, a párkapcsolat kifejezés értelmezésében?
...
Csak arra utalok, érdemes utánaolvasod hajlamaid mivoltának... mert állítólag 80%ban megtalálható az oka, és az elcseszettség visszafordítható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!