Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám titkoltan leszbikus lenne?
30 éves férfi vagyok, ugye anyám a szociban nőtt fel akkor nem nagyon voltak ilyen dolgok. 1992-ben hagyta el az apám. Amióta az eszemet tudom nő létére rendkívül agresszív volt.
Valahol olvastam hogy a leszbikus nőknek magasabb a tesztoszteronszintje mint a heteró nőknek (merthogy az a nőkben is termelődik). Éshogy talán emiatt volt agresszív. Az agresszió alatt értek olyanokat hogy naponta legalább kétszer megvert csak úgy kedvtelésből. A legrosszabb akkor volt mikor nem volt TV-nk és főzés közben megvágta az ujját. Olyankor a késsel kergetett, és mantrázta hogy megöl mert ez miattam van. Apámnak lett három lánya a másik nőtől, és volt hogy anyám adott nekik pénzt merthogy szegény lányok éheznek, pedig mi is szegények voltunk. Szóval szerintem a lányokat szereti de még magának se vallotta be soha.
30 évesen jó hülye vagy.
Ha Leszbikus lenne Nem születtêl volna meg Mert egy leszbikus Nő nem kefél férfival mert undotodik tőle
23 N | L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!