Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-22 év körüli leszbikus lányok! Nektek bejönnek a kicsit husisabb testalkatú lányok?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy sokan azonnal menekülőre fogják, amint észreveszik, hogy van rajtam egy kis fognivaló. Nem vagyok kimondottan túlsúlyos-155cm/62 kg, mégis úgy érzem, ez sokszor akadályoz a párkeresésben. Van olyan, akit ez nem zavar, vagy esetleg talán még be is jön neki?2017. júl. 23. 16:19
11/13 anonim válasza:
nálam személyiségfüggő!
általában azok a lányok "jönnekbe" akik érdeklődési körileg, és egyéb dolgokban azonosul velem.
( a nagyon vékony, nagyon kövér lányok nem tetszenek )
egyébként szerintem a súly vagy esztétikai tényezők nem befolyásolják a vonzalmat
egészséges kinézet sokat sugall!
13/13 anonim válasza:
Én nagyobb darab vagyok nálad, és bevállalnék egy hozzám hasonlót, ahogyan téged is. Szerintem az a lényeg, hogy számodra előnyös ruhákat találj, alakítsd ki a saját stílusod, ápolt legyél és igényes. Nem csak egyféleképpen lehet szép egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!