Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barmi osszefugges a csillagjegy es a leszbikussag kozott? Valahogy feltunoen sok halak jegyuvel futok ossze Veletlen lenne?
Figyelt kérdés
Ti milyen jegyben szulettetek?2017. júl. 22. 20:59
2/15 anonim válasza:
Szerintem nincs sok koze a kettonek egymashoz
3/15 anonim válasza:
Nincs semmi összefüggés, puszta véletlen, hogy sok Halakkal futottál össze. Én pl.vízöntő vagyok, a barátnőm rák, az előző oroszlán volt.Ismerek Kos + Nyilas párt, egy Halakkal sem találkoztam még.
4/15 anonim válasza:
Ezen én is gondolkodtam már. Nem tudom van-e összefüggés, de ismerek egy Bika+Nyilas párt.
Nem ismerem, csak tudom hogy volt kapcsolata lánnyal egy Mérleg jegyű ismerősömnek, de annak vége és most egy fiúval van együtt így valószínűleg inkább biszex.
Van két másik ismerősöm, nem tudom biztosra hogy leszbikusak-e, de állítólag igen. Egyikük Oroszlán, másik Bika.
Én Kos vagyok és én biszex.
6/15 anonim válasza:
Ha összefüggéseket akarsz keresni, akkor találni fogsz. Erről szól a horoszkóp. Ez ilyen univerzális dolog, bármire rá lehet húzni.
Nézz utána, a középkorban még az orvosok is inkább horoszkópot csináltak a betegnek, mint orvosságot :)
7/15 anonim válasza:
Anyám is Halak, mégis meglehetősen hetero.:D
9/15 anonim válasza:
Ismerek nyilas, ikrek leszbikusokat, én pesig skorpió vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!