Halak horoszkóp negatívumainak kiküszöbölése? (Többi lent)
Nem nagyon vagyok az asztrológia híve, de (egyik ismerősöm biztatására) utána néztem "alaposan" a csillag jegyem jellemzőinek és persze a hozzá tartozó aszcendensemnek is.
(Ha számít valamit Halak, Skorpió aszcendenssel)
Nagyon egy elmélkedős típus vagyok.
És vannak dolgok, amiket észrevettem, hogy rossz bennem.
A horoszkópom jellemzése meg tökéletesen alátámasztotta ezeket a negatívumokat.
Túlságosan is érzékeny típus vagyok, minden kapcsolatom ezért megy tönkre, vagy épp kapcsolat sem lesz belőle. (Gondolom én)
Ti hogyan érnétek el, hogy ezeket a felismert "gyengeségetek" kiiktassátok?
Oroszlán vagyok,első dekád. Minden illik rám,szeretek középpontban lenni stb. nem sorolom.
Előtte sem nézegettem a horoszkópomat s utána mikor a helyi rádióban meghívott csillagász beszélgetett a műsorvezetővel és lehetett kérdezni. Betelefonáltam hogy mi a véleménye az emberek és a bolygók(csillagok) kapcsolatáról.
Ezt mondta: uram van egy almája? Mondom van. Tegye az asztalára. Odatettem. Milyen hatást érez? Mondom semmilyent. Na ennyire van hatással magára egy x.y. távolságban lévő égitest,csillag,bolygó. Megköszöntem.
Ja értem..
Köszi szépen a válaszokat.:)
Ezt aláírom én is...
Főként a cigire értem.
Mondjuk, azért szerintem ez is egyén függő.
Azért nem tudok igazán eligazodni a horoszkópon.
Van olyan ismerősöm, aki szintén halak csillagjegyű.
Ő még is nyitott, erős kiállású.
Nem értem komolyan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!