Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne bántások már a kérdezőt! Én elolvastam az egyik cikket, és engem is felháborított, hogy az Y kromoszómák gyorsabban fejlődnek. És ez nem vicces, ez igen is lenéző a nőkkel szemben, ez genetikailag egy kicseszés, egy rossz vicc! Ugyanolyan rossz vicc, mint ez a kommentem :D
De tényleg, kérdező... Mi ebben a lenéző? Én vállalom, hogy csak az egyiket futottam végig, a másikon nincs kedvem átrágni magam, de ha ilyen apróságokat felveszel (mert a kérdés alapján igen is felvettél), akkor ne számíts 100%ig boldog hétköznapokra. Olvasd el, és engedd el, - mert az, hogy milyen gyorsasággal fejlődik egy kromoszóma, és hogy szexel néhány csimpánz, az nem rak hozzá sokat az életedhez.
# 4
Az első cikk egy női genetikus munkájáról szól, a második cikket meg egy nő írta, ami szintén egy női szociálpszichológus kutatásáról szól.
Miért vagy agyhalott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!