Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Akik itt keresnek kapcsolatot,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt keresnek kapcsolatot, azok miért nem bírnak vissza írni?

Figyelt kérdés

Kb. Két üzenet váltás után abba marad a beszélgetés.

Vagy volt olyanis hogy pl facebook-on vagy instán folytatuk a beszélgetést ami kb. Annyiból állt hogy "hali, mizu?" Oszt ennyi.

De ez más oldalakra is igaz, aki kapcsolatot akar tegyen is érte ne csak sopánkodjon hogy nincs senkije és neki is lehet nyugodtan írni....

Nekem nincsen nagyon lehetőségem a valóságban ismerkedni, ezért próbáltam az interneten, mert én tényleg szeretnék valakit....

2017. júl. 18. 21:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akikkel én beszéltem itt azok visszaírtak. Általában a pasik tünnek el miután nem küldök nekik képet. Ha nincs meg egy közös érdeklődési kör akkor meg én szoktam mondani, hogy ne húzzuk egymás idejét, de szó nélkül nem lépek le.

Valőszínűleg itt is az van, hogy nem voltál szinpatikus csak egyszerűbb volt nem-visszaírni mintsem ezt megmondani.

2017. júl. 19. 20:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Oké, akkor az értetlenkedőknek itt a lista:

1) nem jössz be neki belsőre, nem fogtad meg a személyiségeddel

2) meglátott képen, és nem jössz be neki, nem fogtad meg a külsőddel

3) megismerkedett közben valaki mással, aki jobban érdekli

4) csak szórakozik, egónövlés céljából szédíti egy darabig az embereket, majd eltűnik

5) egyéjszakás ingyendugást akart és rájött, hogy erre nem vagy vevő

6) vacak neked is és/vagy neki is a kommunikációs készsége, ezért nem juttok a mizunál tovább

7) a fentiek bármelyik kombinációja ízlés szerint keverve

Asszem kimerítettük a témát.

2017. júl. 20. 23:57
 13/14 anonim válasza:
Sajnos én is mindig így járok,akikkel eljutok odáig hogy facebookon beszélgetünk egyszer csak vagy letilt vagy felszívódik.:/
2017. szept. 21. 13:27
 14/14 anonim válasza:
És 21/l 13-as vagyok
2017. szept. 21. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!