Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők, ti nem éreztek néha így? Vagy ez csak az én b*na meglátásom?!
Egy és fél éve vagyunk együtt a kedvesemmel, neki én vagyok az első nő az életében, nekem voltak már női partnereim.
Lehet, hogy nagyon hülyes*get fogok kérdezni, de érdekel, hogy neketek mi a véleményetek erről...
Szóval a barátnőmnek elég nagy libidója van, ami nem is lenne gond, de néha alig érek hozzá és úgy is el tud élvezni. Nagyon örülök neki, imádom, szeretem de mi van akkor, ha azért kíván ennyiszer, mert nem tudom megfelelően kielégíteni? Mi van ha másra vágyik?
A múltkor beszélgettünk és azt mondta, hogy a maszturbálás soha nem elégítette ki őt annyira mint a szeretkezés. Ami normális ugye, de mi van akkor, ha én sem elégítem ki őt megfelelően?
Eddig nem panaszkodott ès nagyon jól megértjük egymást, de most ilyen béna gondolatok járnak a fejemben...
A kérdésem az lenne, hogy ti nem vágytok néha a szexben másra? Pl egy férfira? Igazából azért kérdezem, mert furának tartom, hogy egy és fél év után is, ennyire kíván engem. Az előző kapcsolataimban egy idő után lecsökkent a szexnek a száma, ez meg most olyan fura...
Könyörgöm ne csinálj problémát abból, ami nem probléma, inkább keress egy hobbit. Nem beszólásként, de ez vihar a biliben.
Mindenkinek más a libidója, ha elmegy szex közben, akkor ki van elégítve. Pont. Attól, mert pl. egy este megvan a 4-5 menet, ha szeret és ennyire tüzes, akkor elég rád néznie reggel és már megkíván. Ez egy totálisan normális dolog. Képzeld, jó eséllyel szerelmes beléd és vonzónak tart, ezért kíván, nem azért, mert "férfirész" hiánya van. A további agyalás helyett egyszerűen ezt fogadd el tényként.
Sokat gondol jóra, így nem lankad.
Normális emberek így csinálják. Ez egyetlen módja halálig tartó szerelemnek s vágynak.
Ez inkább jó. :D Én ott tudtam,, hogy vége a kapcsolatomnak, hogy volt hogy lefeküdtünk, akkor úgy éreztem minden király, csodás volt. De mikor hazaértem sokszor csináltam még magamnak is. Egyszerűen úgy éreztem kellett. Aztán volt már, hogy nem is akartam tőle, és inkább megcsináltam magamnak. De ez csak szépen lassan esett le. Ezért én azt kérdezném meg tőle, hogy csinálja e nélküled. Szex után. De ha te kielégíted őt, jobban, mint ahogy ő tudná magát, akkor nincs gond. Amég tőled várja, addig nincs gond.
Nem férfira nem, viszont felcsatolhatóra már igen, de csakis akkor, ha az egy nőn van. Úgy még izgatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!