Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tegyek, hogy észrevegyenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy észrevegyenek a lányok?

Figyelt kérdés

Teljesen úgy nézek ki, mint egy átlagos lány. Nem öltözök elvontan, nem öltözök tomboynak, egyszerűen csak egy sportos, néha nőies lány vagyok, akit valahogy előbb vesznek észre a férfiak, mint a nők. Nem tudom, mit tehetek az ellen, hogy ezen változtassak. :/ Szeretnék normális kapcsolatot, de úgy nem megy, ha gyakorlatilag láthatatlan vagyok.

A másik, hogy sosem néznek annyinak, amennyi vagyok és általában ez is ok, hogy nem néznek rám úgy mások. Bár lehet, ezt csak beképzelem. Bár sokszor szóltak már be miatta.

Mit gondoltok, ezen hogy változtassak? Nem hiszem, hogy az kéne hozzá, hogy hippinek öltözzek vagy abszolút fiúsan...bár szívesen változtatok egy-két dolgon, ha az mondjátok, hogy attól vagy attól több szerencsém lesz. :)

20/L

2017. júl. 15. 01:30
 1/9 anonim ***** válasza:
6%
Talán azért nem vesznek észre a lányok mert lány vagy???
2017. júl. 15. 01:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy ezzel én is így vagyok csak annyi különbséggel hogy tomboy vagyok meg hogy fiatalabb vagyok nálad. De egyébként én se értem hogy mi van mert teljesen normálisan nézek ki. Tanácsot nem tudtam adni demegyütt érzek veled és nem vagy egyedül.
2017. júl. 15. 09:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Mintha én fogalmaztam volna meg ezt a kèrdèst :/ :D

20L

2017. júl. 15. 10:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Lehet inkább a kisugárzással vannak bajok.Meglepő de sokat számít.

Én fiús vagyok,bárhova megyek észrevesznek az emberek.Fiatalabbnak néznek mint amennyi vagyok,de ez nem baj,később nagyon jól fog jönni mikor 30 leszek és 25-6-nak néznek.

:) fel a fejjel!

2017. júl. 15. 11:11
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem jó egy férfi...?!
2017. júl. 15. 14:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Jóval kevesebb leszbikus lánnyal találkozol a hétköznapokban, mint pasassal, valószínű ez a legfőbb ok, hogy nem vesznek észre,plusz, nincs is ráirva a homlokodra, higy leszbikus vagy,ezért ha össze is futsz eggyel, nem ismertek egymásra.És egy leszbikus nő alapból kissebb valószínűséggel fog mondjuk leszólítani és alapból kevesebbet "nézelődnek" mint a csávók, így pl.az öltözködéssel sem fogsz nagyobb eredményt elérni. Úgy tudod megnövelni az esélyeidet ha célzottan leszbikus közösségben ismerkedsz, Pride, Ösztrosokk,leszbikus tárkeresők. Ezeken a helyeken biztosan tudni fogsz ismerkedni, de sehol sem megy csettintésre, keresgélni,próbálkozni,kezdeményezni kell, nem a sülgalambot várni.
2017. júl. 15. 16:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha egyértelmű jeleket akarsz küldeni, viselj valamilyen meleg/leszbikus jelképet: szivárvány, pink háromszög, lambda, labrisz (kétélű bárd). A hüvelykujjgyűrű is jó, csak az nem eléggé egyértelmű. (Mondjuk ha szivárványszínű, akkor eléggé. :) )

Meleg gyűrű olcsón: [link]

2017. júl. 15. 21:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Teljesen átérzem :D Sose írt rám még lány vagy próbált megszólítani, mindig csak pasik, pasik, pasik. Mert rajtam aztán főleg nem látszik, full nőies vagyok, hosszú hajjal, sminkkel, társai. Csak sajnos az én radarom is rossz :D

17/L

2017. júl. 15. 22:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezzel rengeteg leszbikus és biszex lány küzd, köztük én is. :D Sajnos azért van ez, mert nincs a homlokodra írva, hogy Leszbi, biszex, meleg, stb.. Így sokan (főleg a lányok) félnek közeledni a nekik tetsző személyek felé, mivel nagy az esélye, hogy visszautasítják őket. :/ És ahogy tudom, nincs sok leszbi bár, vagy hasonló helyek, ahol lehet ismerkedni. Így marad az internet :/ Csak az meg nem az igazi..
2017. júl. 20. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!