Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit gondoltok erősebb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erősebb a szerelem két nő között mint gy hetero pár között?

Figyelt kérdés
2017. júl. 14. 23:47
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Pasi vagyok. Szerintem az a rohadt erős égető szerelem az eleve egy nagyon ritka dolog. Az ahol semmi kérdés nincs olyan erővel tör rá az emberre, mint valami drog. Ezért nehéz az összehasonlítás, mert eleve általában nem ez az amit lát az ember.

Viszont mivel a nők érzelmileg könnyebben megindulnak, így egy nő-nő kapcsolat érzelmi alapszintje el tudom képzelni, hogy gazdagabb.

2017. júl. 15. 00:19
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Ez nem a nemektől függ, minden párkapcsolat más és más.
2017. júl. 15. 00:35
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
Inkább másfajta szerintem. Nekem a párom egyben a legjobb barátnőm is és értitek. Innentől egy srác fel se veheti a versenyt. Olyan bensőséges a kapcsolatunk, annyira nyílt, hogy szerintem ilyen nem létezhet férfi és nő között. Eleve két világ, két gondolkodásmód, másik nem, nem értheti meg szerintem annyira egymást, mint két azonos nem, akik nyilván azért jöttek össze, mert azon kívül, hogy szeretik egymást, egy hullámhosszon is pendülnek. Szerintem ritka az ilyen férfi és nő között ha egyáltalán van.
2017. júl. 15. 01:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Ahány ember annyi variáció. Láttam én már ribiket leszbik és heterok közt is, és jól működő mély párkapcsolatot szintén mindkét esetben. Hülyeség, hogy az ellenkező neműek nem értik úgy meg egymást. Minden a felek nyitottságán múlik. Én pl. biszex vagyok, de semmi pénzért nem jönnék össze kapcsolati szinten nőkkel, mert nem bírom őket elviselni.
2017. júl. 15. 05:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem ezen múlik.
2017. júl. 15. 09:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Ketség sem fér hozzá, hogy igen.
2017. júl. 15. 16:04
 7/9 Dworkyll ***** válasza:
52%

Mielőtt válaszolnék, definiálnád az "erősebb szerelem" fogalmát? Miben méred? Mondjuk pl. hogy mennyit áldoz fel önmagából a kapcsolatért?

Olyan már hallottam, hogy valaki az életét adta a párjáért/vele halt. Ennél nagyobb áldozatot nem tudok hirtelen, ergo az "erős szerelemnek" van egy elméleti határa, amit nemtől függetlenül el lehet érni.

2017. júl. 16. 07:38
 8/9 Dius777 ***** válasza:

Egyértelműen erősebb!

Volt részem mind a kettőben:)

2017. júl. 27. 12:49
 9/9 anonim válasza:
Szerintem attól függ milyen az a férfi-nő kapcsolat. Ha őszinte és mindketten érzik hogy bármit megtennének a másikért és a másik is megtenné értem, akkor csodásabb párkapcsolat el sem képzelhető. A szerelem is ilyen esetben lehet gyönyörű, úgy mint a testi örömök és a hétköznapi dolgok is.Nem attól függ mire képes egy nő és egy férfi hogy mennyire másak, hanem egymásért mire képesek és mivel mindkét fél másképp van felépítve szükségünk van egymásra, hogy ne maradjanak üregek, amit a másik nemű fél ki tud tölteni. Ez érvényes szerelemre, barátságra,szexre,problémás helyzetekre, nehézségekre, gyerekek nevelésére, ami legyünk öszínték nem könnyű feladat, talán két felnött féfi és nő életében a legnehezebb kihívás.
2017. aug. 19. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!