Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A barátnőm azt hiszi megcsalta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm azt hiszi megcsaltam, pedig nem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az exemnek gondjai vannak és tőlem kért kölcsön. Természetesen adtam neki,tehát többször találkoztunk és beszéltünk, de nem történt semmi!A barátnőnek azért nem szóltam róla, mert nem akartam, hogy ok nélkül féltékeny legyen, de valaki lefényképezett az exemmel és megmutatta neki,most meg azt hiszi megcsaltam vele és hazudtam neki. Hogy bizonyítsam be neki, hogy ez nem igaz?Jó ötlet lenne elvinni hozzá az exemet,hogy ő mondja el neki, hogy csak kölcsönadtam neki vagy ettől csak mégjobban kiakadna?

2017. jún. 17. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne jo otlet :D miert nem voltal oszinte veoe elejetol fogva :D csak gyanuba keverted magadat,ha elejetol fogva egyenes vagy vele akk egyszerubb lenne minek titkolozol meg szarabbul esik a masiknak mint az igazsag, ugysem fogja elhinni ha oda viszed az exed sem ezt elcseszted most probald meg elejetoo elmondani az egeszet oszinten beszelni vele aztan ne eroskodj az igazadert mertvaz csak meg gyanusabb , hagyd h megemessze a dolgot meg adj idot neko hogy gondolkodhasson . Meg ervekkel probald meg , h minokod lett volna megvsalni?
2017. jún. 17. 12:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak nem akartam, hogy idegeskedjen ok nélkül.Pl. ha elmondom neki, hogy ma 13 órára nálam lesz az exem, biztosan egész idő alatt ideges lett volna. Ha meg áthívom őt is magamhoz mikor jön, mi van ha összevesznek?Meg amúgy is elég bizarr lett volna.Szóval csak őt akartam kímélni.
2017. jún. 17. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Elhiszem de ez akk is igy na, en parom ha ezt tettem volna vele akk nyilvan ideges lett volna nagyon de ha elmondom maskepp gondolja mintha titkolom , de megertem miett nemmondatd de ezt mond el neki bizonyara megerti majd meg mond neki h o mit tett volna a te helyedbe
2017. jún. 17. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Az elejétől nem kellett volna hazudnod, épp az ilyen félreértések miatt kell mindig őszintének lenni egy párkapcsolatban, még akkor sem ha azzal megkíméled a másikkal.Annyit tehetsz, hogy őszintén elmondassz neki mindent,hogy csak emberileg megsajnáltad és segíteni akartál az exeden, és nem akartad, hogy aggódjon ok nélkül, és a kompromittáló fotóra is hivatkozhatsz, hogy annyira(feltételezem) nem is kompromittáló, semmi egyértelmű, pl.csók nem látható rajta.Amúgy elég szemétség volt attól, aki csinálta a képet,a helyedben elbeszélgetnék vele egy sötét sikátorban.
2017. jún. 17. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!