Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nyitottak a 40-es,50-es nők egy fiatalabb nővel való kapcsolatra?
Az egyik ok az lehet, hogy ezen az oldalon kevés a 40-es korosztály talán.
Én mondjuk 40 múltam, de hosszabb távon nem érdekelne a dolog, maximum kipróbálás szintjén, még ha ez hülyén is hangzik. És akkor is csak úgy, hogy a pasim is jelen van.
Én is 28 éves vagyok,a párom 40,és másfél éve együtt vagyunk. Ő az eddigi legkomolyabb kapcsolatom, tervezzük az összeköltözést.Egyikönket sen zavar a korkülönbség,nem is érződik.Több párt is ismerek 8-10 éves korkülönbséggel.
Szerintem ne neten ismerkedj,ott nem jön át a személyiség, valószínűleg azt gondolják,hogy komolytalan vagy és csak szórakozni akarsz,azért tűnnek el ha leírod a korod.Élőben több esélyed van,hiszen 1-2 beszélgetésből lejön,hogy valaki milyen ember, ha látják,hogy kedves,normális,intelligens vagy a többség nyitni fog feléd. Illetve próbálkozz olyanoknák,akik közelebb vannak hozzád korban.Pl.egy 50-53 éves nővel eleve 23- 25 év a korkülönbség,ami őt zavarhatja, bár találkoztam olyan párral ahol az egyik nő 32 a másik 52 volt, de olyannal is, aki 46 évesen túl fiatalnak érzi még a 30-35 éveseket is,talán 37 évtől el tud képzelni valamit, de inkább a 40-esek között keresgél, a párja 42.Ezt is meg lehet érteni,ha valaki úgy dönt,hogy csak a korosztályának ad esélyt tiszteletben kell tartani a döntését. De egy 35-38 éves nőnél nagyobb valószínűséggel lehet esélyed,8-10 év szerintem éppen ideális korkülönbség,és ők pont a 28-30 évet szoktál megjelölni alsó korhatárnak.De akárhány évessel rwndizol a lényeg,hogy magadat add,és mutasd ki,hogy kellően érett vagy egy komoly kapcsolatra.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!