Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lányok, a biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lányok, a biszex fiúkhoz hogy álltok, nyitottak lennétek egy ilyen sráccal kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Végül is mindkét fél két kapura játszik, talán jobban megértik egymást.

2014. szept. 12. 09:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én abszolút nyitott vagyok az ilyesmire, ha kölcsönös a szimpátia. De nem hinném, hogy kifejezetten emiatt lenne köztünk nagyobb az egyetértés. Csak azért, mert ugyanazokat dugjuk, nem feltétlen leszünk lelki társak :D

23L

2014. szept. 12. 11:34
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Randiztam már bi pasikkal, egyik szörnyűbb volt, mint a másik. Pedig elsőre úgy tűnt, hogy biztos könnyebb lesz megértenünk egymást, de nem. Volt aki mérhetetlenül agresszív volt, volt aki meg annyira töketlen, hogy semeddig nem jutottunk. Szóval ezek óta hetero párti vagyok. 23L
2014. szept. 12. 12:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem jártam bi sráccal, de kíváncsi vagyok milyen lenne. 24/L
2014. szept. 13. 12:59
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Én heteró vagyok, de ha gondolod akkor szívesen megismerkedek veled...van pár meleg srác barátom és nagyon jófejek :)
2014. szept. 13. 15:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Aki azt hiszi hogy nem járt biszex sráccal az miből gondolja hogy mindegyik egy lila karszalaggal jár?

Sokan igen igen mélyen titkolja,pontosan azért mert nálunk nem kétszerezi meg egy jó szombat este esélyét...

2014. szept. 13. 15:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
azért bi pasikból sem csak az a 2 véglet létezik amit a 2. írt.
2014. szept. 13. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én bi pasi vagyok és örülnék egy ilyen lánynak, aki előtt nem kellene titkolni a vágyaimat és elfogadná.

25/f

2014. szept. 13. 23:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
nagyjából minden bi pasi bi nőre vágyik,érthető okoból.
2014. szept. 25. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!