Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok/biszexuálisok, ti hol szoktatok ismerkedni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 27. 08:41
11/16 anonim válasza:
Én interneten nem tudnék, félek, hogy átbasznak, főleg ha nem látom a másikat már az elejétől fogva. Pedig én is szívesen ismerkednék, de jobban szeretem, ha meglátok valakit, aki bejön és úgy kezdünk ismerkedni. :/
12/16 anonim válasza:
Én is neten próbálkozom. Nekem is írjatok nyugodtan (olyan lányok, akik nem levelezgetni szeretnének sokáig, hanem élőben találkozni, a lehetőségekhez mérten persze:)).
14/16 anonim válasza:
Pasiként és heteroként is vannak leszbikus, biszexuális ismerőseim. Chat felületeken sokat ismerkednek (gyalogló, chat.hu...stb.), fórumokon szintén, társasági szinten (már aki nem tagadja magáról) is szokásuk (pl Anime Conon, kiállításokon, egyéb programokon...).
De vannak erre társkeresők, facebook csoportok, találkozók, stb.
Ha bizonytalan valaki, legyen szó akár hetero/homo vagy biszex ismerkedésnél, hogy az illető az-e aki, akkor arra ott vannak a videochat alkalmazások. Imo, skype,...stb., ott lehet látni, hallani is.
De ha bátor vagy, akkor nyugodtan menj oda személyesen is a kiszemeltedhez. Nagyon sokan eleinte "fúj nem", de aztán mégis belemennek ilyen kapcsolatba. Szóval ilyen szinten bárhol és bármikor lehet.
16/16 anonim válasza:
A CEU-n, a Momentum-ban, a Prájdon (Kunhalmi a kerítőnőm).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!