Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha nem találom vonzónak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem találom vonzónak a péniszt leszbi vagyok?

Figyelt kérdés

2017. máj. 25. 17:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

:D

Pont ezen megy a vita egy másik kérdésnél. A lányok ecsetelik, hogy milyen undorítónak, vagy éppen furcsának, viccesnek tartják a péniszt, közben néhány fiú hőbörög, és ffújja, hogy a női nemiszerv sem csodaszép látvány.

De ez csak esztétika, külsőség. Én semelyik nemiszervet nem találom vonzónak, sőt! De nem vagyok aszexuális. Ennél azért bonyolultabb a dolog ;) Nem vagy ennyitől meleg.

2017. máj. 25. 17:26
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy ettől még leszbikus. Majd megtapasztalod, milyen neművel tudod elképzelni magad szexuálisan, és akkor megszereted. Ha leszbikus lennél se lenne ezzel gond.
2017. máj. 25. 17:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ettől nem hinném, hogy leszbikus lennél.Én nőként magát a férfit találom izgatónak és az érintését, ha vonzónak találom.Nem a nemi szervét.De ezt az 1-s által említett kérdésben nem sokan értik.Nem találok semmi szépet se a hímvesszőn, se a puncin.Egy arc, egy láb, egy test lehet szép, de nemi szerv nekem nem az.
2017. máj. 25. 18:21
 4/15 anonim ***** válasza:
2%
Nem láttál még szép péniszt.
2017. máj. 25. 18:35
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Mint például az enyém.
2017. máj. 25. 19:27
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Sosem a nemiszerv latvanya gyoz meg egyikonket sem, hogy szexelni akarunk a masikkal. Hanem az, hogy milyen az a masik....

De te gondolom eloszor letolod a srac gatyajat s majd utana eldontod randizol-e vele, ugye...

Hm... Gondoltam, hogy nem. S igy szerintem nem a penisz latvanyaval van gondod hanem azzal hogy nincs egy normalos srac korulotted aki erdekelne. De vajon van olyn lany akit ismersz es pezseg a vered ha latod?

2017. máj. 25. 20:42
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát a pénisz csak úgy, önmagában nekem sem tetszik különösebben, legfeljebb a funkciója, vagy az ember, akihez tartozik. Egyébként biszexnek tartom magam, a punci látványa engem szvsz már felizgat, de arra sem éppen a "szép" szót használnám.:D

Ennyitől nem leszel leszbikus, ne aggódj.

2017. máj. 26. 00:59
 8/15 anonim ***** válasza:
23%
Na és egy puncit szépnek találsz? Ha azt sem, akkor tutira nem vagy leszbi, csupán válogatós.
2017. máj. 26. 18:02
 9/15 anonim ***** válasza:

Első melyik kérdésnél?

:D

2017. máj. 28. 15:28
 10/15 anonim ***** válasza:
2017. máj. 28. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!