Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes ismerkedni milyen oldalon? itt nem sikerült.
Figyelt kérdés
2017. máj. 22. 15:18
1/9 anonim válasza:
Mivel ez itt nem társkereső, ne legyél meglepődve, hogy nem sikerül. Cipőért se a pékségbe megyünk. Ha ismerkedni akarsz, menj társaságba, vagy társkereső oldalak.
2/9 anonim válasza:
Decsak mert még nekem nem írtál! ;)
3/9 anonim válasza:
A Pinkvilla meg a Sweetcandy lányoknak szóló társkereső, de szerintem nem éri meg neten ismerkedni... abból úgysem lesz az esetek többségében semmi komoly. Viszont, ha csak szexre keresel partnert, arra tökéletes.
5/9 anonim válasza:
2 barátnőmet is itt találtam, mert sajna vidéki vagyok.
Amúgy ha pesti vagy akkor tessék eljárni, vidékiként meg hajrá a neteshez. De óvatosan a netessel, mármint nekem az egyik csaj szépen összehazudott mindent magáról és teljesen őrült is volt, elég hamar dobtam is.
6/9 anonim válasza:
Nekem is írhatsz ha van kedved :)
18/LL
7/9 anonim válasza:
Èn inkàbb meg se szólalok :D külföldiként...
20L
8/9 anonim válasza:
Én meg pláne nem,roma létemre. 20 évesen még csók sem volt lánnyal...
9/9 anonim válasza:
Azt se tudjuk, hogy fiú vagy lány-e az illető:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!