Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért mindig csak a plátói...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig csak a plátói szerelem talál rám?

Figyelt kérdés
21 éves nő vagyok. Volt már több kapcsolatom, de mindegyik csak pár hónapig tartott, mert nem tudtam beleszeretni a párjaimba, pedig nagyon jól éreztem magam velük, jól kijöttünk. Mindig egy olyan személyért lángolok, aki elérhetetlen. A gimiben sorra szerettem bele a tanárnőimbe vagy a heteró barátnőimbe, az egyetemen ez folytatódott. Most ért véget egy 2 hónapos kapcsolatom, mert nem lettem szerelmes a barátnőmbe, mert éppen az egyik egyetemi oktatónőért vagyok oda. Van valaki hasonló helyzetben? Hogy lehetne ezen változatni? Kezd már nagyon bosszantó lenni, hogy mindig csak a viszonzatlan szerelem jut nekem.
2017. máj. 11. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Akkor miért jössze össze vele, ha nem vagy belé szerelmes, és ezért kell szakítani?

Ismerd meg, aztán ha nem érzel többet iránta akkor is lett egy ismerősöd, miért kell beleugrani egy kapcsolatba? Akkor ez lesz a vége. Ja és nölj ki a plátói hülyeségből, vagy odamész hozzájuk vagy elfelejted...ilyen egyszerű.

2017. máj. 11. 23:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem válaszolóval, amíg nem érzed hogy szerelmes lennel, addig ne kezdj bele kapcsolatba.

Így nem csak magadat kíméled meg, hanem másnak se okozol csalódást.

2017. máj. 11. 23:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugyanez a problémám nekem is csak tanárokba sikerül belezúgnom, vagy néha ha nagyon megerőltetem magam esetleg egy-egy ismeretlen is szóbajöhet persze csak olyan akiről messziről virít h van férje meg gyereke… Sorra kapom az elutasításokat, nagyon szeretnék màr én is olyan embert szeretni aki nem elérhetetlen:((
2017. máj. 12. 23:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Igaz, csak 17 éves vagyok, de mindig idősebb nők tetszenek meg, így teljesen esélytelen a viszonzás. Néha a korosztályomban valaki, akihez siker közel férkőznöm, de mindig mindegyik személy hetero. Ez van. Azt javaslom próbálj meg a kiszemeltjeiddel megimserkedni valami úton-módon, hátha egyszer nem nyúlsz majd félre. Viszont ez, hogy valakivel mégis összejössz, kicsit fura, de ha neked jó akkor oké. :D
2017. máj. 13. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!