Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább a fiús vagy a nőies lányokat tartjátok szexuálisan vonzónak?
Figyelt kérdés
20 L/L2017. máj. 11. 14:42
21/24 anonim válasza:
Kedves #8as és #10es válaszoló, aki gondolom ugyanaz a személy :D nem lenne kedved ismerkedni? Szeretem az ilyen tipusú "vicces" embereket :D és nőies vagyok, szóval ha lenne kedved írj ;)
25LL
22/24 anonim válasza:
A kettő között. Mikor magasabb nálam (ha akkor is, mikor magassarkú van rajtam, plusz imádat), olyan lányosan rövid haja van, mondjuk kicsit rocker, vagy laza stílus, mégsrm kifejezetten "pasis". Hanem pont a kettő átmenet közt, mikor nem tudod eldönteni, hogy ő most lányos vagy fiús. Na az az abszolút kedvenc :D
17/L/L
23/24 anonim válasza:
Kicsit a fiúsabb lányok jobban bejönnek:)
24/24 anonim válasza:
05-14 14:50
Kicsit lemaradtam. Mi az az LL vagy az L/L?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!