Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, bi csajok! Első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, bi csajok! Első randis történetek? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2017. máj. 7. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Mármint fiúval vagy lánnyal?
2017. máj. 7. 18:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Lànnyal :)
2017. máj. 7. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Még nem volt de már lehetne :"D

16/l/bi

2017. máj. 7. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem sokféle tapasztalatom van, de legtöbbször zavarban vannak tőlem a lányok. :) Én elsőre mindig barátkozás céljából találkozom, hogy enyhítsem a feszültséget, de így sem könnyű. :) Mire vagy pontosan kiváncsi?
2017. máj. 9. 00:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Olyan mint egy fiúval,csak ha jól sikerül akkor nem csókolozunk az utcán. Mert szerintem senkinek semmi köze hozzá.

27/Bi/N

Nem keresek.senkit

2017. máj. 9. 11:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Olyan nagytörténeteim nekem sincsenek,kb.:amit az 5.írt.

Olyanok vannak,hogy a gyors egymásra találást,a külső szemlélő divatleszbiségnek véli,és beprobálkozik.

De az sem jellemző.

Ami meg érdekes lehet azaz elsőrandin ágybabujos sztorik,de az is csak addig amig az ember otthon lakik. És nem volt comming out.

2017. máj. 9. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!