Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez zavarna szex közben?
Hogy miközben ujjazzátok a barátnőtöket (feldugtátok neki és úgy), ő közben a kezével a saját csiklóját izgatja?
Valahol azt olvastam, hogy egy lány kiakadt azon, hogy miközben ujjazta a barátnőjét, az magának is csinálta és úgy érezte mintha amit ő csinál az nem lenne elég és rosszul érintette.
Nem
Ellenben izgatnam mashol kozben figyelnem h csinalja tanulnam tole
Kernem mutassa meg neki h jo
Szerintem ez nem kellene, hogy bármelyik félt is izgassa. Életem legerőteljesebb és leghosszabb orgazmusa akkor volt, mikor az akkori pasim - igaz nem ujjazott, hanem a farka volt bennem - a vaginámban ügyködött, én pedig a csilómat masszíroztam. A reakcióimtól ő is hatalmasat élvezett. Egyáltalán nem zavarta.
Egy normális szexuális beállítottságúnak inkább az számít, hogy a partnere nagyon élvezze, nem kellene ettől frusztráltnak éreznie magát.
Pl. Engem sem zavar, ha a pasi azt kéri, hogy masszírozzam a golyóit, míg ő veri magának, ha éppen akkor úgy szeretné.
Beállítottság kérdése.
Nekem nagyon izagtó az ha magának csinálja és én nézhetem, viszont én is azt érezném hogy nem vagyok elég neki, vagy épp nem jól csinálom.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!