Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, ti elmondanátok ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti elmondanátok ezt a párotoknak?

Figyelt kérdés

Nem igazán szeretném részletezni a dolgokat, de fiatalkoromban volt sajnos egy nagyon rossz szexuális élmènyem egy fèrfivel... megerőszakoltak. Lassan sikerült tùl tennem magam rajta, amennyire ezen tùl tudja az ember magàt tenni. Persze vannak gondjaim a szexben, nehezen oldòdom fel...nem szeretnèm rèszletezni, viszont most összejöttem egy fantasztikus lànnyal, de nem mertem ezt neki még elmondani. Kicsit fèlek attòl, hogyan reagàlna rà. Tudom hogy egy kapcsolat a bizalmon ès az őszintesègen alapszik, de eddig ez a törtènet nem csak a szexuàlis èletem, hanem a kapcsolataimat is tönkretette, önbizalomròl ne is beszèljünk. Szòval tudom, hogy az előző partnereim nem pont ez miatt hagytak el ès, hogy nem haragudtak ràm, de nem szeretem mikor valaki szànakozva nèz ràm vagy szex közben nem tud hogy viselkedni...ha viszont nem mondom el ès hùzom a szexszel az időt, azt hiszi vele van gond, amit szintèn nem akarok...ti mit tennètek a helyemben? Esetleg hogyan reagàlnàtok egy ilyen dologra? Elhagynàtok ez miatt?

23LL

2017. ápr. 30. 18:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Jártam pszihològushoz, jelenleg nem jàrok...ma elmondtam a páromnak is az igazat!

Köszönöm mindenkinek a válaszàt ès a megértését!

2017. máj. 1. 19:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Hogyan fogadta a barátnőd a hallottakat? Már ha nem túl személyes a kérdés.
2017. máj. 2. 01:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Tegnap ugye együtt majálisoztunk, egész jól sikerült a nap, majd délután mikor megérkeztünk hozzá úgy èreztem, hogy muszáj neki elmondanom, egyrészt megérdemli hogy tudja, másrészt nekem is könnyebb lesz. Szóval leültünk, elmondtam, hogy mi történt persze sírva...de a történtek ellenére egész jól fogadta, megölelt és elmondta, hogy nagyon sajnálja és annyi időt ad, amennyire csak szükségem van...nagyon aranyos volt, tényleg nagyon örülök, hogy tisztáztuk a dolgot...aztán életünkben először együtt aludtunk, de annyira jó volt érezni, hogy mellettem van és, hogy számìthatok rá...na de ennyi elég is :D
2017. máj. 2. 23:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezt jó volt olvasni, őszintén örülök nektek. Kívánom, hogy sikerüljön áthidalnotok minden nehézségen, és hogy végre szeretettnek érezhesd magad mellette, mert ennyit mindenki megérdemel, te is!
2017. máj. 3. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!