Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ugye nem csak nekem vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem csak nekem vannak ilyen "vadabb" vágyaim?

Figyelt kérdés
Teljesen normálisnak, átlagosnak gondolom magam, viszont talán szenvedélyesebb, hevesebb az átlagnál. Nem panaszkodom, voltak már "kalandjaim", de se nem kevés, se nem sok, jók és kevésbé jók egyaránt. Amire vágyom, még nem kaptam meg, kezdek aggódni, hogy egyedül vagyok?
2017. ápr. 28. 23:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
most önigazolást vársz? csak beszélsz vagy mondasz is vmit végre? képzeld rajtad kivül vannak még perverz emberek ugyhogy nyugodj meg nem lógsz ki a sorból, látom neked ez nagyon fontos
2017. ápr. 29. 05:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mindegy,higy mit értesz "vadabb" és "durvább" alatt.

Mi pl.mióta megnéztük A Szobalány című filmet, a baránőm folyton olyat akar jászani,hogy én vagyok az úrnő, ő meg a szobalányom:D Persze semmi valódi erőszakosat nem csinálunk,sosem bántanánk egymást.Olyat én sem csinálnék amitől akár én,akár a másik megijed.De pl. a falhoz nyomás meg a bugyiletépés se nem perverz,se nem durva, volt,hogy előre eltervezés,szerepjáték nélkül ezt csináltam egy nővel,annyira be voltunk indulva :D Ne préseld annyira oda,hogy kijöjjön belőle a szusz és vigyázz,nehogy koppanjon a falhoz a feje és nem lesz semmi probléma,lehet még tetszeni is fog neki:-)

27/N

2017. ápr. 29. 09:33
 13/14 anonim ***** válasza:

#12,ez az úrnő-szobalány felállás nagyon klassz lehet^^ Meg fogom nézni ezt A szobalány filmet:-)

Amúgy nem gáz kérdező bármit csináltok,csak a másik egyezzen bele,ne fájjon neki és ha szól hagyd abba.

L/L

2017. ápr. 29. 11:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek átlagos dolgok egyébként. Én domináns vagyok és hidd el, a nők 99%-át izgatja, ha uralkodnak felette és ha erőszakos is a partner. :)
2017. ápr. 29. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!