Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ugye nem csak nekem vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem csak nekem vannak ilyen "vadabb" vágyaim?

Figyelt kérdés
Teljesen normálisnak, átlagosnak gondolom magam, viszont talán szenvedélyesebb, hevesebb az átlagnál. Nem panaszkodom, voltak már "kalandjaim", de se nem kevés, se nem sok, jók és kevésbé jók egyaránt. Amire vágyom, még nem kaptam meg, kezdek aggódni, hogy egyedül vagyok?
2017. ápr. 28. 23:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mire vágysz, ha szabad kérdezni?
2017. ápr. 28. 23:09
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül. Nekem is vannak vad vágyaim és van ami még nem teljesült. De remélem fog!
2017. ápr. 28. 23:10
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy itt szeretném részletezni, talán a vadabb nem is biztos, hogy megfelelő jelző, fogalmazzunk úgy, hogy "durvább".
2017. ápr. 28. 23:18
 4/14 anonim ***** válasza:
Érdekesen hangzik.
2017. ápr. 28. 23:28
 5/14 anonim ***** válasza:
5%
Nekem is vannak vad, durva gondolataim!
2017. ápr. 28. 23:40
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
" ilyen "vadabb" vágyai"d csak neked vannak. Honnan tudnám, hogy miröl is beszélsz????
2017. ápr. 28. 23:43
 7/14 A kérdező kommentje:

Bocs, azt hittem érthető, vagy mégsem...?

Igazából lányok véleménye érdekel, de itt sosem lehet tudni...

Végülis mindegy, csak reméltem, hogy itt leírják mások a vágyaikat, amikeből igazolást találok magamra. Kicsit fájdalmasabb, erőszakosabb (semmi extrém) együttlét. Nyilván az elfogyasztott rose beszél most belőlem, bocsánat....

2017. ápr. 28. 23:53
 8/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam már másokkal, de megijedtek. Pedig azt hittem tetszik, így már nem is merem.... Vagy csak én fogtam ki? Semmi különös, csak falhoznyomós, bugyiletépős....
2017. ápr. 28. 23:59
 9/14 A kérdező kommentje:
Jajj istenem , visszaolvasva mint egy perverz, de nem vagyok ám az!
2017. ápr. 28. 23:59
 10/14 PearlDiver ***** válasza:
Ne aggódj nem csak neked :) Én is élvezem, ha kicsit uralkodhatok a barátnőmön, de ő egyébként még jobban :)
2017. ápr. 29. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!