Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meseltek a jelenlegi kiszemeltetekrol? (Leszbikus kerdes)
Nem mondanám, hogy jelenlegi, mert hónapok óta nem beszéltem vele, viszont azóta sem sikerült teljes mértékben túllépnem rajta.
Osztálytársam volt gimiben, idővel a legjobb barátommá vált, volt egy csúnya mélypontja (depresszív alkat, a családi háttere is eléggé elcseszett), akkor minden energiámat abba fektettem, hogy ápolgassam a lelkét. Ez idő alatt meglehetősen közel kerültünk egymáshoz, ő azért szeretett meg, mert rengeteget törődtem vele, én őt pedig azért, mert éreztem, hogy megbecsül. Aztán elkezdett félreérthetően viselkedni velem, ölelgetett, puszilgatott (szájon is, mikor részeg volt), markolászta a mellem, harapdálta a nyakam, az ölemben ült állandóan, kézen fogva akart sétálni velem kb. mindenhová, ilyenek. Természetesen totál belehabarodtam, és miután sikerült elfogadtatnom magammal, hogy nem vagyok hetero, neki is bevallottam, mit érzek iránta. Ő rájött, hogy hoppá, inkább mégsem akar kötődni komolyabban senkihez, jó neki barátok és szerelem nélkül, maximum felszínes ismeretségeket óhajt fenntartani a körülötte lévőkkel, és azt akarta, hogy a mi kapcsolatunk is visszafejlődjön egy kezdetleges szintre. Emellett állandóan azt hajtogatta, hogy ő márpedig a fiúkat szereti (holott a viselkedése rohadtul nem ezt mutatta soha). Egyszóval megijedt tőlem, a szituációtól, és kimenekült az egészből, nehogy összetörjenek az illúziói.
Sokáig próbáltam megmenteni azt, ami köztünk volt, de rá kellett ébrednem, hogy csak azon tudok segíteni, aki hagyja. Teljesen kicsinált érzelmileg és idegileg a történet, szóval úgy voltam vele, hogy muszáj lezárnom, mielőtt beleőrülnék. Ez volt tavaly ősszel.
Egyébként egy időben elhittem, hogy lesz valami ebből, mert úgy nézett ki, de a vége felé ez értelemszerűen megváltozott.
19/L
# 10! 5-ös vagyok. Ne mááár. Ha, akiről én meséltem, a kollégám lenne,tuti, hogy bepróbálkoznék. De így eléggé meg vagyok lőve. Ne becsüld le magad. :-D És mutat egy "minimális érdeklődést"?
23LL
Sajnos nem tudom, mert nem beszélek vele. Én nyilván belelátom, hogy igen, de hát fene se tudja :D
Nem is nagyon tudom, egyáltalán, hogy közeledhetnnék felé ... "sajnos" nem dohányzom, így kilőve az egyetlen lehetőségem :3
Én a munkahelyemen ismertem meg kb 2 évvel ezelőtt. Azóta "játszadozik" velem, én türelmesen várok, hátha megkapom magamnak!
Állìtása szerint nem vonzódik a saját neméhez, de képtelen vagyok elhinni.
Reménykedem, hogy vmi párkapcsolatféle legyen belőle, de vajmi kevés esélyt látok rá. Ő a domina, én tutyi-mutyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!