Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus csajok! Ti belemennétek, hogy egy fiú barátotok figyeljen titeket szex közben?
Esetleg rárántson?
Ha nem, akkor miért nem?
1.Eleve nem barátkozok pasikkal.
2.Szex közben senki nem nézhet,pasi pláne nem.
3.Egy leszbikus nő sem megy bele ilyesmibe,mert egy leszbikus nő gusztustalannak tartja a pasikat.
4.Aki mégis belemegy az nem leszbikus.
Köszi a válaszokat! 10-es neked különösen! :)
11-es, te pedig nem leszbikus vagy, hanem férfi gyülölő, s valami elképesztően sokat gondolsz magadról.
#10 vagyok
Bocsi, hogy nem ide tartozik, de reagálnék #11-re: Ne haragudj, teljes értékű leszbikusnak tartom magam, mégsem gyűlölöm vagy undorodom a férfiaktól... Sőt, a legtöbb barátom srác (annak ellenére, hogy nőies nő vagyok, hosszú haj, smink, stb stb). Szimplán nem vonzanak szexuálisan.
Egy szakadék van a leszbikusság és a férfigyűlölés között.
"egy leszbikus nő gusztustalannak tartja a pasikat." Ezt írtad.
De: Nem tartom gusztustalannak a péniszt. Orvosi családból jöttem, nekem az emberi test teljesen elfogadott, ha én is egészségügyis lennék sem sipánkodnék, mint egy hisztis liba, hogy már pedig én nem vizsgálom meg a farkat. Ettől függetlenül egyáltalán nem izgató és isten ments, hogy belém kerüljön.
De nem, önmagában nem undorító.
Te szíved döntése, hogy mit engedsz meg, ha tényleg nem akar többet én bele mennék az is fix :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!