Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy Asperger-szindrómás lánnyal?
Nem szerkesztek wikipédiát, vagy nemtom mit értesz szerkesztés alatt.
Nem mondtam, hogy értelmi fogyatékosak.
Az emberekhez fogyatékosak.
Akkor mégis a fogyatékosság melyik alfajába sorolnád, ha nem az értelmi? Testi??
Ilyen nincs, hogy az emberekhez fogyatékos valaki, az értelmi fogyatékosság mondjuk nálad lehet fennáll ezeket a kommenteket elnézve.
Az aspergereseket sokan az evolúció következő lépcsőfokának tekintik, számukra lehet te vagy a fogyatékos, buta, visszamaradott.
# 26
Te neked amúgy tuti van valami értelmi foggyod, igaza van az előzőnek.
Így keresel barátokat, sorstársakat? XD Van erre jobb hely is :D
Általában én is nehezen teremtek kontaktust a zárkózottságom miatt, ezért lehet nekem probléma egy ilyen kapcsolat. Persze ez rám sem mindig igaz, minden helyzetfüggő.
De ha megérti, amit mondok és lehet vele beszélgetni mindenféléről, az már teljesen jó.
Serdülőkorom elején énrám is gyanakodott egy "szakember", hogy ilyenem van (egyébként tényleg szakember), de másik már teljesen mást mondott. Azóta emberekkel foglalkozom munkám során.
Szóval nagyon nem egyértelmű a határ, talán fel se tűnik, ha valaki az.
A kérdező kérdésére válaszolva, ahhoz kéne ismerni, milyen tünetek vannak meg és milyen mértékben, hogy meg tudjam mondani, összejönnék-e vele. De volt egy azért feltűnően autista ismerősöm, lány (meglepő módon pont alakult is köztünk valami), őiránta érdeklődtek a férfiak.
Simán összejönnék.
Párom is kissé kattos, és diszleksziás elég komolyan. Nekem őszintén tök cuki, h néha betűtnöm kell neki szavakat. Engem egyáltalán nem zavar, ő ilyen és kész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!