Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lehetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lehetek?

Figyelt kérdés
Eddig azt hittem biszex vagyok mert fiúval meg lánnyal is egyaránt el tudtam volna képzelni magam (viszont még csak fiúval voltam együtt, de lányba is voltam már szerelmes). Az elmúlt időkben viszont már nem megy fiúval kapcsolat, nem tudok hozzájuk vonzódni, lányokkal pedig el tudnám magam képzelni. Akkor leszbikus vagyok?

2017. márc. 18. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Igen. És ha megint megtetszik egy fiú, akkor biszex leszel újra, ha meg akkor épp nem tetszik lány, akkor máris hetero. Anyám....
2017. márc. 18. 20:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Úgy teljesen sose vonzódtam fiúkhoz, kínosnak éreztem azt ha velük kell lennem. Normális válaszokat kérek.
2017. márc. 18. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Normális válasz volt. Semmi értelme ennek, hogy ilyen címkéken agyalsz. Ha vonz valaki közeledj felé, ha nem akkor ne. Most ha eldöntöd, hogy leszbikus vagy és utána meg vonz egy fiú, akkor nemet mondasz, mert te már leszbikus vagy? :D
2017. márc. 18. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

elég szemét módon ugatsz be neki kedves első... :D

nekem volt egy hosszú kapcsolatom fiúval, 16 voltam amikor az kezdődött, lényegtelen miért mentünk szét, én azalatt rájöttem, hogy a nők vonzanak... utána én próbálkoztam srácokkal, pedig évek teltek el és egyszerűen nem ment... ezek után én nem érzem helyénvalónak a biszexuális kifejezést magamra pl. nyíltan szoktam vállalni, hogy így vagyok ezzel, aki nincs benne ezekben a dolgokban, simán rám mondja, hogy leszbikus vagyok, kivéve a leszbikusokat :D rosszul esik amúgy, hogy emiatt nem elfogadóak velem a lányok, de ez van...

egyébként meg lehet paraszt volt az első, de abban igaza van, hogy hagyd a címkéket. én se nevezem magam semminek, elmondom mi vonz, aztán ráhagyom másokra a címkézést. aki megértő és elfogadó, az végül úgyis a hozzám legközelebb állót fogja mondani rám, aki meg nem az azzal végülis semmi dolgom.

2017. márc. 18. 23:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy az...igaza van az elsõnek,hát ha egyszer uh hagyjuk is😖
2017. márc. 19. 00:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó akkor miért nem tudok fiúkkal együtt lenni? Már egy jó ideje próbálkozok de nem megy. :)
2017. márc. 19. 08:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Úgyis megtetszik majd egy másik..vannak ilyen idõszakok amikor nem vágysz fiúra csak lányra mert pl.elõtte nem volt jó egy kapcsolatod és igy gondolod azt hogy már soha nem fogsz fiút kivánni. Most lehet hogy úgy érzed de majd változik azért sok sikert elhinni azt amit te gondolsz de hidd el biszex vagy:D
2017. márc. 19. 23:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, eltelt 1 év, azóta se vonzanak a férfiak :D
2018. júl. 24. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!