Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tegyek, hogy?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy?

Figyelt kérdés
Szóval, eddig még soha nem volt barátnőm, de most nagyon-nagyon megtetszett egy lány (ő is leszbikus). Azt mondta, hogy nagyon csininek tart, de nem tudom, mit kéne tennem, hogy még jobban tetszek neki. Nektek mi a véleményetek?
2017. márc. 9. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Először is beszélgessetek sokat. Ismerd meg minél jobban, és hagyd, hogy ő is megismerjen. Mindenképp add önmagad, aztán ha működik a dolog, akkor majd jön minden magától úgyis.
2017. márc. 9. 18:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatot nem lehet arra alapozni, hogy csinik vagyunk - e a másik szemében, vagy sem. Természetesen fontos, hogy külsőre is szimpatikus legyen az ember, de ennél sokkal, sokkal több van egy személyben.

A külső megfog, a belső megtart. A személyiséged - is - nyűgözze le a csajszit! Annak kell igazán tetszenie.

Én amondó vagyok, hogy kezdeményezz egy randit! Fogalmam sincs miket szeret, szerettek, de valami olyan programra hívd el, ami alatt rendesen tudtok beszélgetni. Jóóó, én még alig hagytam le pár számmal a húszat, de nekem például tetszene egy jégkásázós - Duna-parton-sétálós randi. Én amondó vagyok, hogy keresd fel, mondd meg neki, hogy nagyon szimpatikusnak találod, és szeretnéd jobban megismerni, így keríthetnétek alkalmat egy közös programra, kérdezz rá nyugodtan, hogy mihez lenne kedve.

Viszont ne siettess el semmit! Csak türelem! Az ismerkedős szakaszban úgy is kifog derülni, hogy mizu lesz a későbbiekben.

2017. márc. 9. 18:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Mosolyogj rá sokat nagy vigyorral, érintsd meg mintha csak egy természetes mozdulat lenne, aztán kezdj flörtölni vele, majd süss neki egy sütit.
2017. márc. 10. 19:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!