Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti hogy dolgoztátok ezt fel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy dolgoztátok ezt fel?

Figyelt kérdés

3 éve derült ki számomra hogy a nők izgatnak igazán. Azt szinte egyből elfogadtam, hogy komoly érzelmeket tudok táplálni egy nő iránt (tehát nem csak testileg érdekelnek), azt is elfogadtam hogy vágyom arra, hogy kielégítsek egy nőt, viszont magát a tényt, hogy szexelek nővel, nagyon felizgat, és el is élvezek tőle, valamiért képtelen vagyok "feldolgozni". Nem igazán tudok mit kezdeni a helyzettel, ezért érdekelne hogy nálatok ez hogy ment?! Mennyi időbe telt stb.

Minden építő és segítő választ előre köszönök.

2017. márc. 2. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Mi most tavasszal fogunk építeni.
2017. márc. 2. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
11%
Ezzel én is teljesen így vagyok, bár nekem könnyebb dolgom volt, mert amióta az eszemet tudom, mindig is a nőket szerettem, úgyhogy semmit nem kellett feldolgozni :) 21/F
2017. márc. 2. 19:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Tökre szeretem a viccet, de hálás lennék ha esetleg a kérdésemre is választ kapnék.
2017. márc. 2. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem volt ilyen felismerés, mindig is tudtam, hogy a saját nememhez vonzódom, szóval nekem ez természetes volt. Inkább az volt taszító, ha férfival kellett volna elképzelnem. :/

17/l

2017. márc. 2. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én megértelek! Szerintem te nem a nőktől való szextől viszolyogsz, hanem a társadalmi elvárásoktól. Én mindig is tudtam legbelül, hogy ki vagyok, mi vagyok, de megélni a valós önmagamat csak 5 éve tudtam először. Előtte, 14 évesen volt egy fiúm, aktus nem volt, csak gyerekszerelem, bár ahhoz viszonyítva elég sokáig tartott. No mindegy. Belém itthon nagyon nyomják az inzulint, hogy dehátvoltfiúm, és érzik rajtam, hogy nem vagyok meleg, és mindkét exemnek pasija lett utánam, stbstbstb... Mivel ezekkel vagyok körül véve, a gondolataimban is visszhangzanak ezek a szavak néha, és akaratlanul is megállok egy percre, hogy biztos jó lesz nekem férfi, és gyerek nélkül. Aztán full nyugodtan tovább megyek, elrúgva magamtól a gondolatot, és a helyébe betársítva sok csinos nőt. ( Na jó, csak egyet, de a sokból nem tudom, mikor találunk egymásra azzal az eggyel. )

Én amondó vagyok, hogy mikor rád jön ez az érzés, tudasd magaddal, hogy te bizony *barackot* fogsz vacsorázni az ágyadban, mivel te azt szereted. Neked arra van szükséged. Ezt építsd be a tudatodba.

Illetve most végig futottam újra a leírásodat, lehet nem is azzal van a probléma, amit én leírtam? Azt írod, hogy vágysz arra, hogy kielégíts egy nőt, viszont a nővel való szexet képtelen vagy feldolgozni. Ez alatt mit értünk? Szívesen kielégítesz egy nőt, és az nehéz számodra még képzeletben is, hogy téged egyaránt kielégítsen egy másik nő? Vagy az adás is ugyanúgy "elbizonytalanít", mint a kapás?

2017. márc. 2. 23:50
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes választ #5!

Az adással semmi bajom nincs. Elvileg a kapással sem, gyakorlatilag viszont olyan "idegennek" érzem a dolgot, hogy nő elégítsen ki. Mégis kívánom. Szóval bonyolult de próbálkozom.

2017. márc. 3. 00:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy olyan bonyolult dolog, amire mindenki csak magának találhatja meg a válszat, Hülyén hangzik talán, de tényleg így van, hiszen nem vagyunk egyformák, így az indokok sem mindenkinek egyformán elfogadhatóak. Én kamasz korom óta tudom, hogy mindkét nem vonz, és soha nem agyaltam rajta, valahogy ez volt a természetes :)
2017. márc. 6. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!