Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nyiltan elmondta, hogy még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyiltan elmondta, hogy még érez valamit az exe iránt, de el akarja felejteni. Folytatnátok vele?

Figyelt kérdés

3 hete ismerkedtünk meg,amúgy nagyon tetszik,de ez a kijelentés elég kiábrándító volt.Azt mondta nem csak kihasználni akar,őt is érdekelem,csak lassabban fogunk haladni,mert időre van szüksége.Szerintetek megéri vagy hagyjam?

28/N és 34/N

2017. febr. 5. 17:36
 1/8 Noblesse Oblige ***** válasza:

Nem éri meg. Aki nem zárta le az exet, és úgy ismerkedik az esélyt sem ad az újnak.

Legyen túl a régin érzelmileg, akkor lesz esélyed labdába rúgni.

Ma rettenetesen sokan küzdenek ezzel, hogy képtelenek tovább lépni. Nem tudják lezárni a múltat. Egy ilyen kapcsolat igazából öngyilkosság, te nem fogsz rajta segíteni, ezt ő teheti meg egyedül magával.

2017. febr. 5. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell tudni, érezni. Sok minden függ attól, hogy mit váltott ki belőled. Ha vannak mélyebb érzelmeid iránta adj neki egy esélyt, hát ha Te általad hamarabb tovább tud lépni.
2017. febr. 5. 17:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam ilyen kapcsolatban, hogy még az exe után sóvárgott, de eltelt egy idő mire bevallotta (elméletileg magának se ismerte be és azért nem mondta el). Nálam az lett a vége hogy amint az ex csettintett futott vissza hozzá. Ezek után én nem próbálkoznék újra ilyennel, de szerintem ezt neked kell eldöntened, hogy megéri-e. Van amikor működik a dolog és tovább lép, van olyan mint az én példám és visszamegy az exhez de az is előfordulhat hogy ezek után nem bízol meg benne és ez miatt megy a kapcsolat tönkre.
2017. febr. 5. 17:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan a sztori. Volt egy 8 éves kapcsolatom.Vagyis az utosó évünk úgy telt hogy eljőttem,de visszamentem,eljöttem majd visszamentem.Mivel gondoltam ilyen hosszu kapcsolat után kell a pihi,hogy le tudjam zárni. Nem tudtam. Egyedül nem,ugyani jött egy lány aki hogy mondjam "elfeldtette velem" az előzőt. Ha felhívott az ex,könnyebben mondtam hogy nemert ami hiányzott onnan és ami jó volt azt is megkaptam ettől a lánytól. :) nekem így sikerült. Szóval lehet meg kellene próbálni,lehet hamarabb "elfelejti" ha van kire koncentrálnia.
2017. febr. 5. 18:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem.Igazából nem tudom mit gondoljak.Az ex férjhez ment,úgyhogy nem mehet vissza hozzá,és azt mondta nem is akar,mert rengeteget bántotta az a nő és el felejteni akar.Valahol megértem,de sérti az önérzetemet ez a helyzet,és nem tudom mit érez valójában, vagy lesz-e jövője ennek a kapcsolatnak.Beszélni fogok még vele erről.
2017. febr. 5. 18:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom hogy ne folytasd...

Ne te legyél a potlék...akivel elfelejti az exet...

2017. febr. 5. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Az exét nem fogja teljesen elfelejteni amíg nem lesz valaki akit szerethet helyette. Ez lehetsz te is, csak a te döntésed.

Én folytatnám de figyelve arra, hogy ha az ex emléke mindig előjön, akkor az már gáz...

2017. febr. 7. 17:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Alapvető hülyeségnek tartom azokat a válaszokat, hogy előbb le kell zárni az exet, és utána ismerkedni.

Pont úgy lehet az exet rendesen elfelejteni, ha nem zárkózik be az ember, hanem ismekedik,és esélyt ad egy új kapcsolatnak.

2017. febr. 7. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!