Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A fiús lányok (butchok) vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiús lányok (butchok) vagy a lányosabb lányok az érzelmesebbek?

Figyelt kérdés

Tudom embere válogatja ki milyen.Saját tapasztalatom az ,hogy a butchok sokkal érzelmesebbek.

Nektek is ezek a tapasztalaitok?

2017. febr. 3. 17:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én lányos lány vagyok. De érzelmes :) szeretem a romantikát.
2017. febr. 3. 18:56
 2/13 Sunshinedoll ***** válasza:
66%
Ennek a kérdésnek semmi értelme.
2017. febr. 3. 19:04
 3/13 anonim ***** válasza:

Ház ez az. Hogyha tudod, hogy embere válogatja, akkor miért mondod, hogy a fiúsak érzelmesebbek?

Szerintem nem attól függ, hogy valaki fiús-e vagy lányos.

2017. febr. 3. 19:15
 4/13 anonim ***** válasza:
Én fiús fú vagyok és érzelmes típus! :)
2017. febr. 3. 20:00
 5/13 A kérdező kommentje:

Van értelme,de ha nem érted ne kommentelj!

Igen embere vál9gatja,de már többektől hallottam és olvastam is,hogy a fiúsabbak érzelmesebbek és érdekelt ti is így látjátok e!

2017. febr. 3. 20:09
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlenül a fiúsabbak. Én lányos vagyok és érzelmes típus. A leszbikus (vagy bi lány) ismerőseim között nem látom, hogy köze lenne ennek ahhoz, hogy lányosabb vagy fiúsabb az illető. Szerintem semmi jelentősége ebből a szempontból a stílusnak
2017. febr. 3. 20:21
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. :)
2017. febr. 3. 20:42
 8/13 anonim ***** válasza:
A mi kapcsolatunkban én vagyok a lányosabb és az érzelmesebb, romantikusabb. A párom fiúsabb és nem annyira érzelmes, mint én.
2017. febr. 3. 20:49
 9/13 anonim ***** válasza:
én is "fiús" vagyok eleinte azt hittem magamról hogy 'jaj én milyen érzelmes egy ember vagyok' de aztán szépen lassan rájöttem hogy nem tudnék halálosan szeretni valakit és hogy kihasználom az embereket ...
2017. febr. 3. 21:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudod kérdező valóban az a leghelyesebb válasz,hogy embere válogatja.Mindkét kategóriában vannak érzelmesebb és kevésbé érzelmes emberek.A mostani barátnőmmel mindketten lányosak vagyunk és mindketten érzelmes romantikus típusok.De volt olyan lányos barátnőm,akinek fontosabb volt az erotika mint a romantika,mindig is sok kalandja volt.Aztán ismerek olyan butch-femme párt,ahol a butch lány a tenyerén hordozza a barátnőjét,több éve együtt vannak,szóval nagyon szerelmesek.Ellenben voltam Össztosokk bulin,és a sok butch lány tolakodóan nyomult,fogdostak-más lányokat is- rögtön hívtak a parkolóba,a mosdóba és ha visszautasitottam őket,akkor "Mi van nagyképű r*b*nc".Tehát ember válogatja,de nem lehet,így kijelenteni,hogy a fiús lányok érzelmesebbek,ahogy azt sem,hogy a lányosak.Mindkét oldalon van pro és kontra.
2017. febr. 4. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!