Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mire számíthatok ezután?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthatok ezután? (story lent)

Figyelt kérdés

Ma a véletlen folytán kideült, hogy a barátnőm (ma vagyunk együtt pontosan 50 napja) társkeresőt használ. Ő olyan személyiség, aki rettentően nehezen ismerkedik meg emberekkel, ezért nem is igazán barátkozik élő szóban. Neten ismertem meg én is, de már találkoztunk is. Nagyon szeretjük egymást, de ő mégis (3 alkalommal) belegázolt a felé irányuló bizalmamba... Az elsőn túlléptem, de ez volt a második.

Ő azt állítja, hogy a nehéz ismerkedés miatt ott szerez ismerősöket (én mellseleg nem hinném, hogy olyan hely a megfelelő erre... pláne nem akkor, ha van valakije az embernek... még akkor sem, ha távkapcsolatról van szó...), ott beszéli meg velük gondját-baját. Még olyat is, amit velem (hangsúlyozom: a barátnőjével!) nem vitat meg. Biztosan állítja, hogy csak és kizárólag engem szeret, de szerintem ezt egy ici-picit nehéz elfogadni ezután... Rosszul gondolom?

Mikor ez kiderült összevesztünk... aztán nem sokkal később egy hosszú üzenet fogadott tőle, aminek az volt a lényege, hogy ő a szakítást látja az egyetlen megoldásnak. Ez volt a harmadik dobása nálam... Örjöngtem, sírtam, szidtam magamat és őt is egyszerre... Ezután egy semleges állapotba kerültünk, nem tudom mire számíthatok ezen a téren a közeljövőben.

Ha a barátnőmnek hasonló titkai vannak elöttem, az nem vall jó kapcsolatra azt hiszem... Nemde?

Megmondanátok nekem, hogy mi erről a véleményetek? :(

2017. jan. 31. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
26%

50 nap az aztán nagy kapcsolat... ha jol számolok akkor az pont egy honap és 19 nap. És úgy drámáztok mintha tiz év házasság után mennétek szét.

Majd jön másik, jobb is roszabb is... ezt én kapcsoaltnak sem tudnám nevezni, hiszen az ELSÓ közös problémátokat SEM tudtátok normálisan megoldani, egyből szakitotok... Hát ne azon örjöngj hogy szétmentek hanem azon hogy ennyire buták vagytok.

2017. jan. 31. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálunk nem éppen ez a story, viszont ott is bekavart az ex, és mikor szóvá tettem akkor nálunk is elhidegültek a dolgok. :/

Viszont ha már 50 nap után ezmiatt szakítani akar veled akkor érdekes a téma... lehet, hogy jobb lenne, ha mást keresnél, aki nem csinál ilyet, és veled beszélni meg a baját nem ismeretlenekkel.

Bár lehet, hogy még lehet rajta javítani, próbáld megértetni vele, hogy neked az nagyon rosszul esik, és hogy nem bízol benne ezmiatt. Hátha felcsillan a szeme, hogy elveszíthet. De mivel csak így szakított volna veled, olyan emberek "barátsága" miatt akiket nem ismer akkor meg is érdemli.

Remélem azért még van benne annyi, hogy legalább miattad abbahagyja :/

Sok sikert! Remélem a legjobbakat :)

2017. jan. 31. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Dr spleen már megint nagyon jó helyre tévedtél...ahol semmi keresnivalód nem lenne... de gratulálok, hogy ilyen idióta vagy
2017. jan. 31. 17:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell eldönteni hogy megbízol benne vagy sem. Ha tényleg szeret akkor biztosan megbánta. De ha ezek után is használja a társkeresőt és te nem díjjazod ezt az ötletet akkor mondd meg neki. Mondd meg neki hogy rosszul esik ez neked. Esetleg próbálj neki valahogy segíteni ha nehezen ismerkedik(Tudom milyen ez mert régen én se tudtam). Adj neki tanácsot hogy azért még se azt használja vagy beszélj vele többet mint eddig. Én azért drukkolok nektek c=
2017. febr. 1. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!