Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom az egyik tanáromhoz, aki sokkal idősebb nálam (40+). Hogyan felejtsem el? 19/L
Figyelt kérdés
Már hónapok óta csak ő jár a fejemben, egyszerűen kikészülök, ha rám néz, ezért is kerülöm vele a szemkontaktust. Órán szinte csak nekem magyaráz, mindig mosolyog rám, tudom, hogy ez nem jelent semmit. Viszont mikor találkozok vele a folyosón, köszönök neki és elmegy, akkor is mosolyog, meg mikor órán rámosolygok és lehajtja a fejét és úgy mosolyog, akkor nem tudom, hogy mi van. Facebookon is fent van, tudni kell róla, hogy nem szokott lájkolni senkit sem, de az én képemet lájkolta. Kérlek, ne nézzetek hülyének, még én magam sem tudom ezeket a dolgokat mire vélni, nyilván a like nem jelent semmit sem, meg a mosoly is csak a szimpátia jele. Negatív kommentekre nem vagyok kiváncsi.2017. jan. 31. 14:48
11/16 anonim válasza:
Igaza van annak, aki javasolja, hogy kérj tőle segítséget vagy menj hozzá horrepre ha tart stb. Próbálj meg vele órán kívül beszélgetni, vagy csak nézd, mosolyogj rá, hogy kicsit átlásson rajtad. Nálunk kb ugyanez a helyzet, csak én 17 vagyok :). Szerintem elég gyakori. Lehet csak szimpi vagy neki, kedves lánynak tart, te meg lila köd és nem látsz semmi mást csak a mozdulatait.
12/16 A kérdező kommentje:
Először is, köszönöm szépen a válaszokat kedves és nem kedves válaszolók! Az igazság az, hogy nem sok lányt tanít, mert óraadó csak. Korrepre nem tudnék hozzá menni, mert nem olyan tantárgyat tanít, amire nagyon kéne tanulni. Igen, én is arra gondoltam, hogy szimpatikus vagyok neki. Csak nekem az a fura, hogy miért jön zavarba és hajtja le a fejét, mikor rámosolygok.
2017. febr. 1. 19:24
13/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, írhatnék neked privátban? Kíváncsi vagyok a történetedre, persze csak akkor, ha meg szeretnéd osztani velem. :)
2017. febr. 1. 19:25
14/16 anonim válasza:
Jaj a tanáros szerelem..szörnyű:D én kb 3 évente találok magamnak új szerelmeket és megőrülök mindegyik óráján mert tudom h esélytelen:D ha gondolod beszélgethetünk privátban nekem is van egy-két sztorim.. 17L
15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, írok üzenetet. :)
2017. febr. 1. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!