Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nem tudom mit tegyek!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek!?

Figyelt kérdés
Van egy lány, régóta ismerjük egymást. Ritkán találkozunk, akkor is bulizunk, vagy iszogatunk. Nagyon úgy érzem, hogy vonzódik hozzám. Sok jele van. Pl. jöttünk haza ketten valamelyik nap és megfogta csak úgy a kezem és mondta, hogy milyen pici a kezem és még fogta pár percig. Ahogy rám néz abból is az jön le, hogy nem vagyok közömbös számára. Azt tudom, hogy ő nekem nem közömbös, és nem szoktam beleképzelni a dolgokba semmit, de most eléggé valószínű, hogy van alapja a feltételezésemnek. Ha egy társaságban vagyunk és pl nem egymással beszélgetünk akkor ő csak úgy megböki az oldalam, hogy figyeljek rá. Érzem kettőnk közt azt a valamit, voltak már kisebb ölelések, érintések, de semmi extra. Nem tudom mit kellene tennem, mert igazából borzasztóan sokszor gondolok rá és akarom őt..:) én 22, ő 20 éves.. ja és igen... lányok vagyunk mindketten
2017. jan. 29. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetlegesen godolod,hogy ő is vonzódik a lányokhoz, kezdj el beszélgetni vele erről a barátnős témáról. Ha nem lesz rossz vélemény,vagy hajlik a dolog felé próbálkozz be nála. Ha kölcsönös a dolog akkor meg ne hagyjátok ki.
2017. jan. 29. 21:47
 2/7 A kérdező kommentje:
az a fura benne, hogy pasikkal kavar,meg én is...de neki most ért véget a kapcsolata, de ilyen hülye indokkal dobta a srácot, pont aznap amikor ketten maradtunk egy szórakozóhelyen. Én mondtam, hogy hazamegyek a többiekkel és mondta, hogy ne menjek, maradjak vele. De valahogy ezt a barátnősdi témát nem merem szóbahozni nála, mivan ha tök hülyének néz és még ez a kicsi kis izgalom kettőnk között is elveszik ezáltal ... :D jaaj, nehéz
2017. jan. 29. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én megpróbálnám magamba csábítani.. Amikor >úgy< néz rám, megölelném, de nem olyan barátin hanem jó érzékien és erősen és nem is engedném el olyan gyorsan. Elhívnám sétálni valahova ahol kettesben lehetünk és beszélgethetünk és valahogy próbálnék kitérni a témára. Először is hogy mit gondol a melegekről..azok kapcsolatáról.. És ha minden jól megy magamhoz is felhívnám filmet nézni, borozgatni, hülyéskedni és ha adott a pillanat hogy újra egymás szemébe nézünk újra megölelni és megpuszilni a nyakát. Ha erre rosszul reagál akkor megmondom hogy csak véletlen volt, vagy hogy ez csak baráti, vagy valami.. De ha jól reagál... :D akkor mehet szájra is. :) a többit meg ráér megbeszélni később.
2017. jan. 29. 22:02
 4/7 A kérdező kommentje:
hát lehet megeröltetem magam kicsit, és megfogadom a tanácsokat :D szerintem olyan 80% esélyem van a dologra:D
2017. jan. 29. 22:14
 5/7 A kérdező kommentje:
egyébként mindig azt mondja hogy ugyanolyan vagyok, mint ő... ez nem tudom , hogy pozitív -e vagy gáz.. :DD
2017. jan. 29. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg. Kimagyarázni mindent ki lehet. Ha meg valóban vonzódsz a lányokhoz előb utób meg kellene tudja. Így legalább kiderül az is hogy elfogadna így vagy sem,ha már nem is vele lennél. Asszem az első volta :) haaajrá
2017. jan. 29. 22:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem pozitív, mond neki kedvesen hogy szerinted is. :) és hogy tök jó. :) örülsz hogy van neked..:)
2017. jan. 30. 12:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!