Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha találkozok egy lánnyal miért muszáj mosolyognom rá, lány létemre?
Figyelt kérdés
lehet van bennem bi hajlam?2017. jan. 26. 19:51
1/12 anonim válasza:
-kedves vagy
-jó benyomást akarsz kelteni
-zavarban vagy
2/12 A kérdező kommentje:
honnan tudhatom,h. van-e bi hajlamom?
2017. jan. 26. 19:55
3/12 anonim válasza:
Te tudod,mit érzel. :)
Felizgatnak a lányok?
4/12 anonim válasza:
Èn majdnem 'mindig' szoktam,szeretek mosolyogni.^^
Bár nyilván semmi se kötelező.
23/L
5/12 anonim válasza:
Én meg kb senkire sem szoktam,arra sem,aki bejön,pedig biszex vagyok.Na?!Ezen felesleges agyalni.
6/12 anonim válasza:
Szerintem ez egy alap reflex vagy így voltál tanítva kicsi korodtól, esetleg ezt láttad másoktól.
7/12 anonim válasza:
Na, egyre érdekesebb kérdések születnek.
Egyik azt hiszi azért biszex, mert felizgatja ha maszturbál (mintha nem lenne magától értetődő a dolog), a másik meg attól lesz az, hogy rámosolyog lányokra.
Mi jön még? :D
Jó, viccet félretéve, ez még önmagában semmi ilyet nem jelent.
Egyéb érdekes részlet van esetleg, ami alapján esélyesebb a biszexség?
8/12 anonim válasza:
Hát, ha bejönnek úgy a lányok, akkor lehet. De ha te nem nézel meg úgy egy lányt, hogy vonzódsz hozzá, hogy hát nemtom, mennyire jó szó a kívánás ide, hogy szóval, hogy kívánod-e, akkor amúgy nem valószínű. Miért nem tudod te ezt így magadról egyértelműen. Ha úgy érzed, tudnál lányba is szerelmes lenni, és szexuálisan vonz, hogy nem csak "de szép", hanem "hú de bejön", na vágod, akkor viszont lehet, de amúgy nemtom, ezt neked kell tudni. Meg, hogy járás szempontjából pl csak a pasik érdekelnek-e, vagy csajokat , nőket is megnézel így.
9/12 anonim válasza:
Ha már felmerül benned ennek a valószínűsége, akkor érdemes elgondolkodni, hogy melyik nemhez vonzódsz/esetleg mindkettőhöz. Ha ennek esélye sem lenne, akkor nem is jutott volna eszedbe. Neked kell tudnod, hogy mit érzel ilyenkor. :)
10/12 A kérdező kommentje:
a mosoly mellett zavarba is tudok jönni...
2017. jan. 27. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!