Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi lehet a baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm leszbikus... Én heteroszexuális vagyok, vagy lehet kicsit biszex is?

Múltkor átjött kicsit iszogatni bort. Eléggé becsiccsentettünk.

Gondoltuk átöltözünk pizsamába. Csak egymás elött. A barátnőm sosem mászott rám, de ez alkalommal odalépett hozzám, és elkezdte simogatni a mellem. Meglepődtem, de élveztem. Aztán a mellbimbómat is csavargatta, szopogatta. Viszont aztán hirtelen abbahagyta, mert elszégyelte magát. Hiába mondtam, hogy jó. Olyan fura volt utána...

Lehet, hogy azt hiszi megsértett ezzel?

2017. jan. 25. 05:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Őt kérdezd, ne minket.
2017. jan. 25. 05:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen,most valószínű nem tudja,hogy hogyan viselkedjen veled ezek után.Tényleg meg kellene beszélnetek,hogy ezentúl mit lehet és mit nem.(Ja,amúgy meg nagyon irigyellek! :))
2017. jan. 25. 08:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem összezavarodott és nem akarja hogy tönkremenjen a kapcsolatotok.
2017. jan. 25. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy viszonzást is várt. Az lett volna számára a + visszajelzés.
2017. jan. 25. 10:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is beszéld meg vele,lehet,hogy félt,hogy,ha több is lesz,te később esetleg megbánod,és tönkremegy az eddigi kapcsolatotok.

Egyébként tök jó,hogy te így fogadtad a dolgot.Én is szerelmes vagyok egy barátnőmbe,ő is heteró,és egyáltalán nem tudok felé közeledni.Még egy szákra puszit! sem merek neki adni,nem,hogy egyéb bármilyen módon közeledjek hozzá. :D Megkérdezhetem,hogy ti hány évesek vagytok és mióta vagytok barátok?

2017. jan. 25. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:

*szájra puszit

Bocsesz csajok,elírtam. :)

2017. jan. 25. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Szegény... szarul érzi magát "cikinek" gondolja most. Jó a felfogásod, mondd meg hogy nem haragszol rá. Ölelgesd meg helyettem is :)
2017. jan. 29. 23:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!