Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szégyenlősek vagytok, mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyenlősek vagytok, mikor először látja egy másik nő pl szex közben a testeteket?

Figyelt kérdés
Én ilyenkor bármennyire is bìzzak meg az adott személyben mindig nagyon szégyenlős vagyok, mert van 2-3 műtéti hegem, amik nem teszik épp vonzóvá a testem...ti hogy vagytok ezzel? Hogyan tudtok ellazulni az ilyen pillanatokban? :)

#leszbikus #első szex #szégyenlősèg
2017. jan. 22. 22:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem, ha egy nőnek nem igazán tökéletes a teste (kinek hogyan tökéletes), persze egy műtétről nem igen tehet, sőt még vonzó is lehet :) viszont a felesleg, pattanások, zsíros haj, elhanyagolt testszőr igen is zavar...ha én veszem a fáradságot, hogy jól nézzek ki és ne legyek elhanyagolt a párom is képes ugyanerre :) de egy olyan nővel aki testileg nem vonz, el sem jutok vele a szexig :D 24L
2017. jan. 23. 19:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja, nem vagyok szégyenlős és nem szeretem ha a partnereim azok :D olyankor nem tudnak feloldódni, ezért megpróbálok mindent elkövetni, hogy mire a szexre kerül a sor ez ne legyen jelen a kapcsolataimban :) utolsó voltam :D
2017. jan. 23. 19:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel probléma ha tényleg szeretitek egymást vagy annyira kívánjátok a másikat.

Az elsőnél én is kicsit tartottam attól mi lesz, de a párom tapasztalt volt és szeretett így negatív tapasztalatom nekem nincsen, azóta meg kaptam annyi visszajelzést, hogy tudom jól nézek ki xD mégha saját magammal szemben nekem vannak is fenntartásaim.

Az egyedüli amit én nem szeretek, ha megismerkedem valakivel és esetleg gyorsabban odáig jutunk, akkor ne kezdje el sorolni, hogy mi csúnya magán, stb, stb, az ilyesmi nekem elveszi a kedvem. Nem kell ez, én sem csinálom. Ha valakivel pedig eljutunk a szexig akkor tartom magam és a párom -a kiszemeltem- annyira érettnek, hogy nem kezdi el sorolni a dolgokat "hogy csak legyél tisztában vele... ne később okozzon problémát" ne már... nekem is vannak problémáim a kinézetemmel kapcsolatban ami nem a másoktól függ, hanem saját magamtól, hogy nekem mi tetszik avagy nem tetszik de ezt nem kezdem el sorolni -kivéve ha már régóta együtt vagyunk, akkor már nyíltabb a kapcsolat, de semmiképpen sem a kapcsi elején, nincs erre szükség-. Amit ezzel mondani akartam, hogy ha én nem kezdem el az önbizalomhiányosságomat ecsetelni akkor a másik se készítsen méteres listát, hogy mi nem szép rajta.

2017. jan. 23. 20:34
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én igen. De ez amiatt van mert soha nem vagyok magammal megelégedve. Voltam 80 kg-os,voltam 53 kg-os sportos,akkor sem. Pedig külső visszajelzések is vannak hogy jó, de mégsem :D
2017. jan. 29. 22:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Én segíthetek ebben. Minden nap megmutatnám miért is vagy szép. Számomra mindenkiben van szép, főleg ha nő. És minden nap 8 millió csókot adnék a hegedre és elhinnéd hogy már nincs is ott, mert meggyógyult :)
2017. márc. 30. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!