Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlősek vagytok, mikor először látja egy másik nő pl szex közben a testeteket?
Nincs ezzel probléma ha tényleg szeretitek egymást vagy annyira kívánjátok a másikat.
Az elsőnél én is kicsit tartottam attól mi lesz, de a párom tapasztalt volt és szeretett így negatív tapasztalatom nekem nincsen, azóta meg kaptam annyi visszajelzést, hogy tudom jól nézek ki xD mégha saját magammal szemben nekem vannak is fenntartásaim.
Az egyedüli amit én nem szeretek, ha megismerkedem valakivel és esetleg gyorsabban odáig jutunk, akkor ne kezdje el sorolni, hogy mi csúnya magán, stb, stb, az ilyesmi nekem elveszi a kedvem. Nem kell ez, én sem csinálom. Ha valakivel pedig eljutunk a szexig akkor tartom magam és a párom -a kiszemeltem- annyira érettnek, hogy nem kezdi el sorolni a dolgokat "hogy csak legyél tisztában vele... ne később okozzon problémát" ne már... nekem is vannak problémáim a kinézetemmel kapcsolatban ami nem a másoktól függ, hanem saját magamtól, hogy nekem mi tetszik avagy nem tetszik de ezt nem kezdem el sorolni -kivéve ha már régóta együtt vagyunk, akkor már nyíltabb a kapcsolat, de semmiképpen sem a kapcsi elején, nincs erre szükség-. Amit ezzel mondani akartam, hogy ha én nem kezdem el az önbizalomhiányosságomat ecsetelni akkor a másik se készítsen méteres listát, hogy mi nem szép rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!