Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nagyon megfogom bánni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megfogom bánni a mostani döntésem?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy elég h*lye a megfogalmazás, mert nekem kell tudnom, hogy számomra mi a jó, most mégis tanácsra van szüksègem!

Az van, hogy két tűz között állok! Van egy férfi az életemben, akivel lassan 2 éve ismerjük egymást. Volt, hogy összejöttünk aztán szakítottunk, ilyen se veled se nèlküled kapcsolatban vagyunk. Naponta beszèlünk, bàr most nincs köztünk semmi, mègis mindennap szerelmet vall ès elmondja, hogy mennyire boldogok lennènk együtt vagy, hogy neki milyen jò volt velem stb..Természetileg nagyon hasonlítunk egymásra, el tudunk h*lyülni, jól érzem magam vele, de nem igazán vonzódok hozzá, nincs meg az a tűz közöttünk meg a vonzódàs a rèszemről...de ennek nem tulajdonítottam nagy jelentősèget, azt hittem, hogy majd jó lesz minden, csak idő kell hozzà ès majd kialakul. Aztán kialakult, csakhogy egy nő irànt... Annyira boldog vagyok mikor vele vagyok, szinte felforgatta az életem, ilyen boldog még sosem voltam. Viszont fèlek... a szüleimnek szàmoltam be erről, akik csalòdtak bennem és hallani sem akarnak arròl, hogy a lànyuk leszbikus lesz vagy, hogy leszbikus. Mert mit fognak szòlni az emberek a vàrosban, a szomszèdok, nem lehetne unokàjuk vagy ha lenne lehet nem vèrszerinti. Szerintük a melegsèg bűn és persze jöttek Istennel, meg a pokollal stb...

A kèrdès az, hogy nyomjam el ezt az ènem? Jöjjek össze avval a fèrfival? Lèpjek arra az ùtra, amit mindenki elvàrna tőlem?

Vagy legyek làzadó, legyen egy boldog pàrkapcsolatom de veszìtsem el a csalàdom? Tudom, hogy nem tudtok dönteni helyettem, csak jó lenne olyan emberek tanàcsàt vagy vèlemènyèt hallani, akik ebben a cipőben jàrnak vagy jàrtak mint èn. Előre is köszönöm! 22L

2017. jan. 16. 23:09
 1/6 RRR ***** válasza:
100%

vállald fel érzéseid,légy önmagad,légy boldog,egyszer élsz,

semmi és senki nem számít!!!

egy f

2017. jan. 16. 23:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
egy életed van. túl nagy luxus lenne arra pazarolni, h más elvárásai szerint éld. kicsi az esélye, h elvesztenéd a családod.
2017. jan. 16. 23:54
 3/6 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem ennél 1 kicsit a dolog összetettebb!! 1 részt miért is kellene összejönnöd bármelyikkel a 2 közül? Azt mondtad a fiú szerelmet vall,és azt mondja: hogy mennyire boldogok lennétek együtt. Van 1 rossz hírem:ezt nem mondani kell hanem éreztetni,tettekkel,gesztusokkal.Szerinted ha azt mondanám velem boldog lennél elhinnéd? Nem ugye? Ha te belül nem érzed azt mert ő nem tett érte hogy te azt érezd,akkor szerinted ha mondja attól az úgy is fog történni? Ugye nem?

Most jön a lány:Először is nem kellett volna bevallanod a családodnak hogy biszex vagy.miért kell ezt nagy dobra verni? Mi köze a családodnak hozzá? Ők lesznek helyetted boldogok,vagy szomorúak,vagy te?

Én azt mondanám keress 1 tisztességes pasit aki elfogad olyannak amilyen vagy,feltételek nélkül.Mert abban igaza van a családodnak hogy kell majd utód,a család. Ám fiú mellett is tudsz kalandozgatni,vagy tartós kapcsolatot kialakítani lánnyal,igaz? Így

Így megvan a látszat a családodnak 1 igazi fiúval,aki mellesleg nemcsak a családod miatt van.Így a családod elfelejti a dolgot,és csajozhatsz közbe mellette néha. Ugyan kinek tüne fel ha néha valamelyik barátnőd nálad aludna hébe hóba,vagy te nála? Ha van pasid,nemcsak a látszat van meg,hanem a tényleges családra is esélyed van.másrészt lány dologról sem kell lemondanod.

Én a helyedben ezt tenném!!!! mindenki jól jár,és a családod is boldog.Amiről nem tudnak az nincs.ha nem mondassz el valamit az nem hazugság,csak ha tagadsz valamit ami úgy van.ha pasid van eszükbe se jut majd a lányos,főleg ha bemutatod a családodnak a fiút.

2017. jan. 17. 00:03
 4/6 anonim ***** válasza:
#3: Csakhogy valószínűleg nem biszexuális a kérdező.
2017. jan. 17. 07:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez a nem lehet gyerek kijelentés hülyeség. Szerinted az egyedülálló anyáknak hogyan van gyerekük? Ma már sok lehetőség van. Spermabankok nyitva állnak, vagy akár ismerős is lehet donor. Tényleg egy életed van, szeresd a szüleidet de ne ők irányítsák az életedet. Ne áldozd fel a boldogságod. Én mindenképpen a nőt választanám, majd hozzászokik a család és tuti nem fognak kitagadni egy ilyen aprosagert. Remélem helyesen döntesz! Egy élet!!!
2017. jan. 17. 18:03
 6/6 anonim válasza:
Én is hasonlo helyzetben voltam és én a fiút választottam. Hiba volt. Nem fogadtak el a barátaim és a szüleimnek megsem mertem említeni. De szerettem vele lenni.. Előtte nem éreztem ilyet és nem is gondoltam hogy lány iránt érezhetek ilyet .. Aztan jött ő. Utána ismertem meg a fiút akivel 1 éve vagyunk együtt mégsem érzem magam a felhők felett, de már nem lehet visszacsinálni mivel ő is tovább lépett.:/ szerintem ne másra halgass. Fontos a szülői vélemény de ha nekik nem az a legfontosabb hogy boldog legyen a gyerekük akkor nem feltétlenül kell rájuk hallgatni!:)
2017. jan. 20. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!