Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » 40-es korú nők szoktak fiatala...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es korú nők szoktak fiatalabb lányokkal kapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
Akár csak szex kapcsolatot. 30 vagyok, ő negyvenes korosztályba tartozik. Egyáltalán az ilyen korú nők között kevesebb a biszex? Tehát ha pasija volt, akkor tuti csak a férfiak érdeklik?
2017. jan. 14. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
hát lehet hogy van ilyen de szerintem egy 40 éves nő vagy akörüli már tudja hogy mit akar, lehet hogy vannak biszexek is de szerintem ebben a korban már tudnia kellene hogy melyik nemhez vonzódik, és ezt ne úgy értsd hogy elitélem a biszexeket mert nem csak én furcsálnám hogy mind a 2 érdekli
2017. jan. 14. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok de szerintem egy 40 éves nő csak fiatalabbal jönne össze meg inkább azok is érdeklik
2017. jan. 14. 22:27
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

Az elsovel nem ertek egyet.

En 40 vagyok de meg.nem.voltam novel holott erre (is) vagyom. Mikor a baratommal vagyok, tobbszor megyek el ugy hohágy nore gondolok.

Csak hat amikor en voltam tini nem volt internet. Mire lett volna esely nokkel ismerkedni neten mar cikinek ereztem hogy ebben az ertelemben szuz vagyok.

De ha nalam kezdemenyezne egy no, orulnek.

2017. jan. 14. 22:34
 4/5 anonim ***** válasza:

40 éves koromig én is csak férfival voltam,de most nővel vagyok,miért ne lehetne ilyen?Talán ritka,de van.Fiatalabbakkal nem szívesen ismekednék,de 30 már beleférhet szerintem az illető nőnek,feltéve hogy érdeklik a nők.Én inkább a 36 feletti korosztályt kedvelem.

Én 42/N,a párom 46/N.

2017. jan. 23. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt 10, sőt 15 évnél idősebb párom, semmi probléma nem volt..
2017. jan. 23. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!