Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehet kialakítani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kialakítani ilyen kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Meleg fiú vagyok, szeretnék egy olyan szexkapcsolatot, ahol nem tudunk egymásról semmit (pl. egymás igazi nevét, magánéleti dolgait, stb.), ugyanakkor tartósan és gyakran tudjuk együtt élvezni egymást. Szóval szeretnék valakit aki nem fekszik le fűvel fával, csak szeretne egy tartós kapcsolatot, bizalommal, hogy ne kelljen félni, hogy elkapunk valamit a másiktól, ugyanakkor távolságtartóan.

Tudom, nagyon összevissza értem, de remélem, hogy valaki megérti, és tud ajánlani ilyen oldalt.

Anotalkot ismerem, azt inkább ne ajánljátok :D

2016. jún. 12. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
minimális ismeretséggel sehogy pl azért az igazi nevet illik tudni egymásról
2016. jún. 12. 15:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
hozzáteszem egyszer lefeküdnék egy fiúval de csak úgy hogy jól megdugnám viszont nem akarok máshogy hozzá érni és én se találtam erre még parntert
2016. jún. 12. 15:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenben pl. én is benne lennék. de csak ha biztos hogy semmit nem kapok el a másiktól

20/f

2016. jún. 12. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy két dologban benne lennék egy fiatal fiúval!, akár hosszabb távon is, rendszeresen...

Kölcsönös szopás, stb...

2016. jún. 12. 21:50
 5/7 kovpet ***** válasza:
100%
A CIA-nál dolgozol vagy mi?
2016. jún. 12. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az fura lenne, hogy tartósan dugunk, de nem tudok semmit a másikról. :( Amúgy tökéletes lenne. De haver legyen ha már...
2016. jún. 12. 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:
74%

"hozzáteszem egyszer lefeküdnék egy fiúval de csak úgy hogy jól megdugnám viszont nem akarok máshogy hozzá érni és én se találtam erre még parntert"

Nem csoda, a melegek közül sem szeretik sokan, ha csak eldobható tárgyként kezelik őket.

A kérdezőnek: hát nekem egy ilyen kapcsolatról nem feltétlen a "bizalom" jut eszembe. Ha még az igazi nevét sem mondja meg, miért mondaná, hogy rajtad kívül még 20 másik sráccal kefél, vagy ha éppen AIDS-es? :S

2016. jún. 13. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!